• Az egyedüli Samsonite kollekció Spinner Duffle-val. Ezek a praktikus modellek könnyedén illeszkedhetnek szükségleteihez, köszönhetően a felosztott belső elrendezésnek, a két elülső zsebnek és a dupla elválasztónak.

   Az egyedüli Samsonite kollekció Spinner Duffle-val. Ezek a praktikus modellek könnyedén illeszkedhetnek szükségleteihez, köszönhetően a felosztott belső elrendezésnek, a két elülső zsebnek és a dupla elválasztónak.

  • Minden hátizsák integrált palack tartóval, Smart Sleeve funkcióval, kényelmes párnázott pántokkal és hátpanellel, cipzáras biztonsági zsebbel és fényvisszaverő díszítéssel jelenik meg.

   Minden hátizsák integrált palack tartóval, Smart Sleeve funkcióval, kényelmes párnázott pántokkal és hátpanellel, cipzáras biztonsági zsebbel és fényvisszaverő díszítéssel jelenik meg.

  • A laptop hátizsák modellek integrált esővédőt tartalmaznak fényvisszaverő és fluoreszkáló elemekkel.

   A laptop hátizsák modellek integrált esővédőt tartalmaznak fényvisszaverő és fluoreszkáló elemekkel.

  • Kompressziós pántok számos modell esetében a könnyű és optimális méret beállítás érdekében.

   Kompressziós pántok számos modell esetében a könnyű és optimális méret beállítás érdekében.

Szűrő

Szín

Vásárlás ár szerint

Ft
Ft

Kerekek száma

Volume

L
L

Packing Options

Laptop rekesz

Eredmények mutatása (1 Tételek)

Termékek találata 1

4Mation

4Mation duffle sorozatunk és kis hátizsákjaink a mindennapi városi utazó, vonattal vagy autóval ingázó igényeihez igazodik. Története a négy kerekű Spinner, Duffle-től kezdődik. Hatalmas űrtartalmat és kényelmes szállítási lehetőséget kínál. Ez a sorozat tudja mi az, ami számít: könnyű súly, védelem, jellegzetes megjelenés, rengeteg apró funkció, tetézve a kifinomult anyagokkal és a díszítéssel. 4 színben jelenik meg kontrasztos díszítéssel.