#TAKECARE

#TAKECARE

Kedves Közösségünk,

Arra született, hogy felkapja táskáját, és folyamatosan mozgásban legyen, felfedezzen új területeket.
De most itt a lehetőség, hogy egy kis szünetet tartson, másokra és önmagára gondoljon.
Állítsa össze utazós bakancslistáját. Olvassa el azt a könyvet, amire eddig nem volt ideje, vegye fel a kapcsolatot környezetével. Az élet egy utazás. Ám ez most az emlékek közt való utazást jelenti.
Hamarosan ez a nehéz időszak elmúlik, de most csak egy dolgot tehetünk: otthon maradunk az utazás szeretetéért.

Csapatunkkal elkötelezetten szeretnénk segíteni Önnek átvészelni ezt a bizonytalan időszakot.
Ez alapján összegyűjtöttünk pár felmerülő kérdésre a válaszokat:

 • Kiskereskedelmi üzleteink:
  Fokozatosan újranyitjuk üzleteinket Magyarországon. Nagyon várjuk, hogy ismét találkozzunk Önökkel, mindent megteszünk, hogy ezt biztonságos körülmények közt tehessük meg.Kérjük, tekintse meg üzletkeresőnket, hogy a közelében elérhető üzleteink új nyitvatartását ellenőrizhesse.
 • Honlapunk:
  Mindemellett honlapunkat, a samsonite.hu oldalt, 0-24 órában, a hét minden napján eléri.
  Biztonságban kiszállítjuk online rendelését ingyen (30 000 Ft felett). Viszont a rendkívüli körülmények miatt, elképzelhető, hogy késést tapasztal a kézbesítéskor.
 • Ügyfélszolgálatunk:
  Továbbra is kivételes szolgáltatást szeretnénk biztosítani telefonon, emailben és chaten. Ügyfélszolgálatunk készen áll, hogy segítsen kérdései megválaszolásában. Keressen minket bizalommal az info.hungary@samsonite.com email címen vagy hívjon minket a +36 19995935 telefonszámon 10:00 és 17:00 óra között hétfőtől péntekig. Telefonos ügyfélszolgálatunk Belgiumban található, így angolul tud munkatársainkkal beszélni. Amennyiben magyar nyelvű asszisztenciát szeretne, lehetősége van magyarul hangüzenetet hagyni,kollégáink pedig visszahívják Önt 24 órán belül.
 • Szolgáltatásaink:
  Kérjük, olvassa el GYIK oldalunkon található alkatrészekről és szervizről szóló részt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy üzleteink és szervizközpontjaink zárva lehetnek, de Ügyfélszolgálatunk legjobb tudásuk szerint, örömmel segít Önnek.