Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Vedd meg a Samsonite stílust
Rewind

REWIND

Duffles és hátizsákok

Rewind

REWIND

Duffles és hátizsákok

Talán utazik és vonattal ingázik, autóval vagy kerékpárral az új Rewind hátizsákot és dufflet arra tervezték, hogy a folyamatosan változó mai hipermobil generáció tárolási követelményeinek megfeleljen. Színek változatai kiemelik a kortárs kivitelezést, mely bőséges funkciók sorozatával jelenik meg.

FEDEZZE FEL A REWIND bőrönd kollekciót

Paradiver Light

STAR KOLLEKCIÓNK

Most új, limitált színben

Paradiver Light

STAR KOLLEKCIÓNK

Most új, limitált színben

Felfrissülve az esztétika jegyében folytonosság és a praktikusság kiemelése, Paradriver Light tele új és optimalizált funkciókkal és modellekkel. Ez a sikeres sorozat most könnyebb mint ezelőtt bármikor új külső megjelenéssel, ami hű marad legendás eredetiségéhez miközben megújult sportos színpalettával gyönyörködtet.

Paradriver Light most elérhető egy szezonális “Blue Night” színben, feltűnő narancs díszítésekkel.

VÁSÁROLJON MOST

ladies-backpacks-2018

Hátizsákok

Kortárs & Nőies

Ladies backpacks

Hátizsákok

Kortárs & Nőies

Fedezze fel a Samsonite női hátizsák sorozatát, az elegancia és a praktikus funkcionalitás kombinációja. Ideális az üzlethez , vagy a fesztelenebb napi használathoz. Ezek a modern kollekciók egyedi színek sokaságát, formákat és modelleket hoznak a városi életbe.

Mutassa az összes női hátizsákot

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Új, városi, lendületes márkánk

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Új, városi, lendületes márkánk

Samsonite RED: a Samsonite újgenerációs hátizsákjai és táskái az új generáció részére, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt, különböző formákban és méretekben. Edzés reggel egy találkozó előtt, Jóga ebédszünetben vagy munka után egy ital a barátokkal: folyamatosan mozgásban vagyunk a munka és szórakozás közti éles határ egyre halványabbá válik. A Samsonite RED része lehet mindennapi tevékenységének, köszönhetően ezeknek a stílusos, praktikus és tartós táskáknak.

Fedezze fel az új Samsonite RED kollekcióját és részesüljön a Red világából.

FEDEZZE FEL

Ajánlataink
Staycation

Utazási trend: Staycation

A rugalmas utazás

Az új „Staycation” (stay+vacation) trend egyre nő. Könnyű megérteni az okát. Európa számtalan rejtett kinccsel rendelkezik, miért ne fedezné fel saját hazáját? Az autós utazás egyszerű és gondtalan módját kínálja, hogy körülnézzen és sokkal nagyobb rugalmasságot nyújt bőröndválasztáskor, mint a repülés. Autós utazások során a duffle táskák, hátizsákok és puha bőröndök teszik lehetővé a könnyebb, bőséges rakodást.

A Samsonite Paradiver kollekciója mindennel rendelkezik, ami szükséges az utazáshoz és ingázáshoz. A Paradiver Light széles kínálatot nyújt duffle táskákból és hátizsákokból, különböző, sportos színekben, melyek tökéletes méretűek és kifejezetten alkalmasak az autós és vonattal való utazáshoz.

Fedezze fel a rugalmas táskákat és bőröndöket

Duffles

A Samsonite-nél, mi tudjuk egy bőrönd nem mindíg illik utazásához. Inkább egy alkalmi stílusú utazáshoz, vagy csomagoláshoz, alkalmasabb egy duffle táska vagy hátizsák.

Futártáskák vagy kerekes hátizsákok ideális utitársak lesznek, amikor 'kezei szabadságára' igen nagy szüksége lesz utazása során; egy kicsi duffle táska vagy egy sporttáska mindíg hasznos az edzésekhez, napi utazásokhoz, egy éjszakás kimaradásokhoz és egyszerűen kabin bőrönd gyanánt.

Egy kerekes duffle tökéletes lehet, amikor szüksége van a nagy kapacitásra, de nincs túl sok hely a tárolására utazásai között, normál méretének töredékére hajtható össze!