Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
 • Ft 119.990,00 Ft 83.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 114.990,00 Ft 57.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 74.990,00 Ft 37.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 74.990,00 Ft 37.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 84.990,00 Ft 42.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 114.990,00 Ft 80.493,00
  -30%
  -30%
 • Ft 64.990,00 Ft 32.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 22.990,00 Ft 16.093,00
  -30%
  -30%
 • Ft 26.990,00 Ft 18.893,00
  -30%
  -30%
 • Ft 39.990,00 Ft 27.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 79.990,00 Ft 39.995,00
  -50%
  -50%
 • Ft 11.990,00 Ft 8.393,00
  -30%
  -30%
 • Ft 32.990,00 Ft 16.495,00
  -50%
  -50%
 • Ft 34.990,00 Ft 17.495,00
  -50%
  -50%
Spark SNG

Spark SNG

A nélkülözhetetlen puha bőrönd

Spark SNG

Spark SNG

A nélkülözhetetlen puha bőrönd

Legnépszerűbb Spark puha bőröndjeink átalakultak: az új generációs Spark SNG kollekció modern, megújult külsőt kapott, súlya könnyebb, rendkívüli rakodási teret kínál, továbbá számos okos kiegészítővel bővült. A kabinméreteket könnyen hozzáférhető felső zsebbel terveztük, hogy Ön egyszerűbben hozzáférjen apróbb értékeihez, ezen kívül egy kényelmesen levehető piperetartóval is készültünk Önnek.
Minden utazás nélkülözhetetlen része!

Fedezze fel a SPARK SNG termékeket Fedezze fel az összes puha bőrőndöt

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

Hátizsákok laptophoz

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Hátizsákok laptophoz

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Mint laptop használó, aki gyakran van úton, jobb szeretné, ha kezei szabadon lehessenek. Válasszon egy laptop hátizsákot, egy speciálisan laptophoz tervezett rekesszel. Elvárható nagy védelmet biztosít értékes elektronikai darabjainak, mialatt védve tárolhatja egyéb dolgait. Talán egy formális stílust keres egy üzleti környezethez vagy nyugodtabb változatát iskolához, vagy szabadidős használathoz. A Samsonite mindegyikhez tud kínálatot nyújtani, amire csak szüksége lehet, beleértve a kerekekkel ellátott laptop hátizsákot is. Ne hagyjon ki néhány extra jellemzőt, mint például a tartós párnázat, csúszásgátló pántok, kényelmes fogantyúk és praktikusság napról napra.

Vásároljon laptop hátizsákokat

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Divatos & Nőies táskák

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Divatos & Nőies táskák

Disney táskák nem csak gyerekeknek. Nosztalgiázzon és fedezze fel a csodálatos Disney Forever kollekciónkat, speciálisan a felnőtt Disney rajongóknak készítve. Ezek a vidám, divatos és nőies táskák, bármelyik Disney kollekció remek kiegészítői lehetnek. Gyönyörű, finom pasztellszínű Minnie Egér nyomatok, bőrhatású díszítésekkel.

Modellek széles skálájában jelenik meg, Minnie Egér hátizsák, borítéktáska és válltáska… miért ne szerezné be a teljes sorozatot!

Fedezze fel Disney Forever

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Különösképpen hölgyeknek, megalkottunk egy business vonalat, kifinomult sikkes kivitellel. Levehető iPad tok és laptop rekesz jellemzi, ezek a táskák rendkívül praktikusak és rendezettek, tökéletes kombinációja az üzleti és női kézitáskának.

Mutasd az összes pc rekesszel ellátott Mutasd az összes kiegészítőt

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Designed for demanding business people, this new generation of the most emblematic Samsonite business collection comes now even lighter and with more features than its predecessor. With a focus on improved organization and security, while significantly reducing the weight, Pro-DLX4 responds perfectly to the demands of the frequent traveller and business professionals. Pro-DLX4: Pure performance!

Discover this collection Watch the video

ladies-backpacks-alt

HÁTIZSÁKOK

Kortárs & nőies

Ladies backpacks

HÁTIZSÁKOK

Kortárs & nőies

Fedezze fel a Samsonite női hátizsák sorozatát, az elegancia és a praktikus funkcionalitás kombinációja. Ideális az üzlethez , vagy a fesztelenebb napi használathoz. Ezek a modern kollekciók egyedi színek sokaságát, formákat és modelleket hoznak a városi életbe.

MUTASSA AZ ÖSSZES NŐI HÁTIZSÁKOT FEDEZZE FEL A Zalia BŐRÖND KOLLEKCIÓT

Expandable Luggage

BŐVÍTHETŐ BŐRÖNDÖK

Vigyen Haza Még Több Emléket

Minden utazó jól jár a bővíthető bőrönd előnyeivel, mely megadja a lehetőséget, hogy több vagy kevesebb dolgot pakoljunk el, ha szükséges. A könnyen használható, helytakarékos bőröndök elengedhetetlen kellékei lesznek utazásainak. A Samsonite bővíthető bőrönd kollekciója nagyszerű választás, ha szeretné hazavinni az utazás során gyűjött emlékeket, ajándékokat. Tartós és megnövelt kapacitású, ezek a bővíthető bőröndök és táskák biztosítják Önnek a rugalmasságot, akár gyakrabban utazik, akár évente csak egyszer.

VÁLASSZON A BŐVÍTHETŐ BŐRÖND KOLLEKCIÓINK KÖZÜL

Business Leisure: Bleisure

Bleisure utazás

Az új utazási irányzat

Az üzleti utazások meghosszabbítása új élmények átélése céljából, elmosta az üzleti és szabadidős utak közti vékony határvonalat. Ahelyett, hogy az utolsó találkozót követően a repülőtérre rohanna péntek délután, az úgynevezett „bleisure” (business+leisure)utazó szereti megismerni a helyi kultúrát és üzleti útját kibővíti egy élményekkel teli hétvégével is.

A Samsonite követve ezt friss utazási trendet, a tökéletes bőrönd ajánlásával lehetővé teszi a stresszmentes utazás átélését. Innovatív utazási megoldásaink közt szerepel egy különálló rekesz mely segíti a könnyebb és gyorsabb hozzáférést fontos üzleti eszközeihez a biztonsági ellenőrzések folyamán, míg ruhái és szabadidős dolgai elkülönítve maradnak.

FEDEZZE FEL “Made to Bleisure” táskáinkat

Samsonite

Fedezze fel a Samsonite magyarországi weboldalát.

Tudjon meg többet