Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
 • Ft 59.990,00 Ft 41.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 84.990,00 Ft 59.493,00
  -30%
  -30%
 • Ft 39.990,00 Ft 27.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 24.990,00 Ft 17.493,00
  -30%
  -30%
 • Ft 54.990,00 Ft 38.493,00
  -30%
  -30%
 • Ft 29.990,00 Ft 20.993,00
  -30%
  -30%
Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Különösképpen hölgyeknek, megalkottunk egy business vonalat, kifinomult sikkes kivitellel. Levehető iPad tok és laptop rekesz jellemzi, ezek a táskák rendkívül praktikusak és rendezettek, tökéletes kombinációja az üzleti és női kézitáskának.

Mutasd az összes pc rekesszel ellátott Mutasd az összes kiegészítőt

Hátizsákok laptophoz

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Hátizsákok laptophoz

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Mint laptop használó, aki gyakran van úton, jobb szeretné, ha kezei szabadon lehessenek. Válasszon egy laptop hátizsákot, egy speciálisan laptophoz tervezett rekesszel. Elvárható nagy védelmet biztosít értékes elektronikai darabjainak, mialatt védve tárolhatja egyéb dolgait. Talán egy formális stílust keres egy üzleti környezethez vagy nyugodtabb változatát iskolához, vagy szabadidős használathoz. A Samsonite mindegyikhez tud kínálatot nyújtani, amire csak szüksége lehet, beleértve a kerekekkel ellátott laptop hátizsákot is. Ne hagyjon ki néhány extra jellemzőt, mint például a tartós párnázat, csúszásgátló pántok, kényelmes fogantyúk és praktikusság napról napra.

Vásároljon laptop hátizsákokat

winter-ladies-handbags

Kézitáskák

Elegáns & Funkcionális

Ladies backpacks

Kézitáskák

Elegáns & Funkcionális

Elegáns női kézitáskáinkkal stílust adhat bármely alkalomhoz. Ötvöződik a divat és a praktikum. Az optimális elrendezést, több zseb is lehetővé teszi. Mindennapi használathoz, utazáshoz egyaránt illő tervezéssel, bármilyen alkalomra ideális.

Fedezze fel az összes kézitáskát

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX bőröndök nagyon elegáns és kényelmes utazást kínálnak. A kimagaslóan erős és hihetetlenül könnyű Curv anyagból készítve. Ez a Lite-Cube luxus változat a delux a külső megjelenés szempontjából, bizonyos részleteiben megjelenik a bőr használata, kifinomult színek és funkcionális belső. Most elérhető lenyűgöző éj kék színben is.

Ha a különleges eleganciát keresi, vessen egy pillantást az új szemet gyönyörködtető Lite DLX kollekciójára. A testre szabott, puha tapintású szövet egyesíti a szabálytalan kötésrajzot egy apró felszíni dombormintával. A részletgazdagság megjelenik a puha bőr érintési pontokon. Kialakítása lehetővé teszi, hogy külön vagy a Lite-Cube DLX kollekció darabjaival hordja, a Lite DLX hétköznapi táskák, bőröndök és kabin méretű utazási termékek teljes sorozatában érhető el.

Fedezze fel a Lite-Cube DLX bőrönd kollekciót Fedezze fel a Lite DLX bőrönd kollekciót

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

Christmas Pro-DLX4 Business 2017

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Designed for demanding business people, this new generation of the most emblematic Samsonite business collection comes now even lighter and with more features than its predecessor. With a focus on improved organization and security, while significantly reducing the weight, Pro-DLX4 responds perfectly to the demands of the frequent traveller and business professionals. Pro-DLX4: Pure performance!

Discover this collection Watch the video

luggage-sets

Bőröndszettek

Bőröndök az egész család számára

luggage-sets

Bőröndszettek

Bőröndök az egész család számára

Praktikus, mégis stílusos; ismerje meg teljes bőröndszett kínálatunkat, amennyiben egy bőrönd nem elegendő.

Csúcsminőségű bőröndszettjeink ideálisak holmija biztonságos tárolására, biztosítva önnek és családjának a stílusos utazást.

VÁSÁROLJON BŐRÖNDSZETTET

Star Wars 2017

Star Wars táskák

Nagyszerű ajándékok minden korosztálynak

Star Wars 2017

Star Wars táskák

Nagyszerű ajándékok minden korosztálynak

Az Erő Legyen Veled™ a Samsonite egyik intergalaktikus Star Wars táskájával, kimondottan a merész űrkalandorok számára készítve.

Minden korosztályú Star Wars rajongónak, tökéletes ajándék ez a feltűnő dizájn. Vegye szemügyre gyermekeknek és tiniknek készült, legendás, népszerű Darth Vader vagy Rohamosztagos bőröndjeinket, iskolatáskáinkat és hátizsákjainkat- ideális azoknak, akik minden részét szeretik ennek az epikus sorozatnak. A Samsonite Paradiver Light duffle táskái és hátizsákjai szintén részesültek az Erőből™. Elérhető kétféle finom nyomattal, a Millennium Falcon vagy a Tie Fighter űrhajóval. És valami igazán különleges, fedezze fel limitált kiadású Signat Star Wars aktatáskánkat. Csak 800 darabot készítettünk a gyűjtői kiadásból, mely feltűnő fémes külsővel és 3D Millennium Falcon dizájnnal, továbbá Star Wars témájú béléssel jelenik meg!

Vásároljon Star Wars kollekciót

My Samsonite

My Samsonite

A Samsonite által megtervezve...Ön által személyessé téve

Legújabb My Samsonite kollekciónk már elérhető egy monogramozó szolgáltatással.

A monogram csatok az egyszerűség és egyéniség tökéletes kombinációi. Luxust és a stílus iránti elkötelezettséget közvetítik. Az egyediség pedig egy személyesebb ajándékot jelenhet szeretteinknek.

Válasszon akár egy hagyományosabb megoldást vagy teljesen teljesen személyessé táskáját (maximum 3 betű). Vagy kérje az egyik legnépszerűbb hárombetűs felkiáltást: OMG!

Fedezd fel

Expandable Luggage

BŐVÍTHETŐ BŐRÖNDÖK

Vigyen Haza Még Több Emléket

Minden utazó jól jár a bővíthető bőrönd előnyeivel, mely megadja a lehetőséget, hogy több vagy kevesebb dolgot pakoljunk el, ha szükséges. A könnyen használható, helytakarékos bőröndök elengedhetetlen kellékei lesznek utazásainak. A Samsonite bővíthető bőrönd kollekciója nagyszerű választás, ha szeretné hazavinni az utazás során gyűjött emlékeket, ajándékokat. Tartós és megnövelt kapacitású, ezek a bővíthető bőröndök és táskák biztosítják Önnek a rugalmasságot, akár gyakrabban utazik, akár évente csak egyszer.

VÁLASSZON A BŐVÍTHETŐ BŐRÖND KOLLEKCIÓINK KÖZÜL

Samsonite

Fedezze fel a Samsonite magyarországi weboldalát.

Tudjon meg többet