Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
 • Ft 37.990,00 Ft 26.593,00
  -30%
  -30%
 • Ft 124.990,00
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon.
Exkluzív online ajánlat.
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon. Exkluzív online ajánlat.
 • Ft 23.990,00 Ft 16.793,00
  -30%
  -30%
 • Ft 25.990,00 Ft 18.193,00
  -30%
  -30%
 • Ft 42.990,00 Ft 30.093,00
  -30%
  -30%
 • Ft 39.990,00 Ft 27.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 21.990,00 Ft 15.393,00
  -30%
  -30%
 • Ft 59.990,00 Ft 41.993,00
  -30%
  -30%
 • Ft 19.990,00 Ft 13.993,00
  -30%
  -30%
Back to Business

Vissza az üzleti életbe

Mindenféle üzleti táska igényhez

Vissza az üzleti életbe

Vissza az üzleti életbe

Mindenféle üzleti táska igényhez

Járjon egy lépéssel mások előtt és készüljön fel az üzleti kihívásokra egy tökéletesen felszerelet Samsonite táskával.

Fedezze fel a Samsonite különleges női és férfi üzleti táska kollekcióját, különféle színekben és stílusokban, és legyen igazán sikeres,amikor visszatér az üzleti életbe. A Samsonite laptop táskái és hátizsákjai,gurulós táskái, tablet tokjai és további kiegészítői mind segítenek majd Önnek megvédeni értékeit, valamint gördülékenyebbé teszik a megbeszéléseket speciális funkciókkal, és rendszerezhetőséggel. Az innovatív design-nak köszönhetően a laptop táskák és tablet tokok ideálisak az üzleti környezetben.

VÁSÁROLJON MOST

Paradiver Light

STAR KOLLEKCIÓNK

Most új, limitált színben

Paradiver Light

STAR KOLLEKCIÓNK

Most új, limitált színben

Felfrissülve az esztétika jegyében folytonosság és a praktikusság kiemelése, Paradriver Light tele új és optimalizált funkciókkal és modellekkel. Ez a sikeres sorozat most könnyebb mint ezelőtt bármikor új külső megjelenéssel, ami hű marad legendás eredetiségéhez miközben megújult sportos színpalettával gyönyörködtet.

Paradriver Light most elérhető egy szezonális “Blue Night” színben, feltűnő narancs díszítésekkel.

VÁSÁROLJON MOST

ladies-handbags-2018

Kézitáskák

Elegáns & Funkcionális

Ladies handbags

Kézitáskák

Elegáns & Funkcionális

Elegáns női kézitáskáinkkal stílust adhat bármely alkalomhoz. Ötvöződik a divat és a praktikum. Az optimális elrendezést, több zseb is lehetővé teszi. Mindennapi használathoz, utazáshoz egyaránt illő tervezéssel, bármilyen alkalomra ideális.

Fedezze fel az összes kézitáskát

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX bőröndök nagyon elegáns és kényelmes utazást kínálnak. Kimagaslóan erős és hihetetlenül könnyű anyagból készítve. Ez a Lite-Cube luxus változat a delux a külső megjelenés szempontjából, bizonyos részleteiben megjelenik a bőr használata, kifinomult színek és funkcionális belső. Most elérhető lenyűgöző éj kék színben is.

Ha a különleges eleganciát keresi, vessen egy pillantást az új szemet gyönyörködtető Lite DLX kollekciójára. A testre szabott, puha tapintású szövet egyesíti a szabálytalan kötésrajzot egy apró felszíni dombormintával. A részletgazdagság megjelenik a puha bőr érintési pontokon. Kialakítása lehetővé teszi, hogy külön vagy a Lite-Cube DLX kollekció darabjaival hordja, a Lite DLX hétköznapi táskák, bőröndök és kabin méretű utazási termékek teljes sorozatában érhető el.

Fedezze fel a Lite-Cube DLX bőrönd kollekciót Fedezze fel a Lite DLX bőrönd kollekciót

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

Pro-DLX5

Pro-DLX5

Ideális a gyakran utazó üzletemberek számára

Pro-DLX5

PRO-DLX5

Ideális a gyakran utazó üzletemberek számára

Az igényes üzletemberek részére tervezték a legmeghatározóbb Samsonite üzleti kollekciójának legújabb generációját. Most elődjénél könnyebb, mint valaha, továbbá új funkciókkal egészül ki, mint a RFID védelemmel és a hordozható töltőhöz való zsebbel.A kiváló minőség és rendszerezhetőség fejlesztésének összpontosításával, illetve a súly jelentős csökkentésével, a Pro-DLX5 tökéletesen reagál a gyakori utazók és üzletemberek igényeire. Pro-DLX5: a stresszmentes utazás tökéletes üzleti táskája!

Fedezze fel legnépszerűbb üzleti táskánkat!

luggage-sets

Bőröndszettek

Bőröndök az egész család számára

luggage-sets

Bőröndszettek

Bőröndök az egész család számára

Praktikus, mégis stílusos; ismerje meg teljes bőröndszett kínálatunkat, amennyiben egy bőrönd nem elegendő.

Csúcsminőségű bőröndszettjeink ideálisak holmija biztonságos tárolására, biztosítva önnek és családjának a stílusos utazást.

Találja meg a tökéletes szettet még ma és máris kezdetét veheti a repülés!

VÁSÁROLJON BŐRÖNDSZETTET

Back-to-school-2018

Vissza az iskolába

Tündéri iskolatáskák

Back-to-school-2018

Vissza az iskolába

Tündéri iskolatáskák

Az első nap az iskolában torokszorító élmény lehet, de az apróságok most magukkal vihetik hőseiket. Segítse őket, hogy teljesen felkészültnek érezzék magukat a Samsonite gyermekeknek készült iskolatáskáinak, hátizsákjainak és tolltartóinak egyikével, melyek egytől egyig a valaha volt legnépszerűbb Disney, Star Wars és Happy Sammies karakterekkel vannak díszítve. Velük a visszatérés az iskolába, igazi kaland lesz!

FEDEZZE FEL

Business Leisure: Bleisure

Bleisure utazás

Az új utazási irányzat

Az üzleti utazások meghosszabbítása új élmények átélése céljából, elmosta az üzleti és szabadidős utak közti vékony határvonalat. Ahelyett, hogy az utolsó találkozót követően a repülőtérre rohanna péntek délután, az úgynevezett „bleisure” (business+leisure)utazó szereti megismerni a helyi kultúrát és üzleti útját kibővíti egy élményekkel teli hétvégével is.

A Samsonite követve ezt friss utazási trendet, a tökéletes bőrönd ajánlásával lehetővé teszi a stresszmentes utazás átélését. Innovatív utazási megoldásaink közt szerepel egy különálló rekesz mely segíti a könnyebb és gyorsabb hozzáférést fontos üzleti eszközeihez a biztonsági ellenőrzések folyamán, míg ruhái és szabadidős dolgai elkülönítve maradnak.

FEDEZZE FEL “Made to Bleisure” táskáinkat

Business Leisure: Bleisure

Kirándulások városokban

Utazzon könnyedén következő repülőútján

Utazzon könnyedén: Amennyiben városnézésre vagy hétvégi kirándulásra indul, és nem akar poggyásza ellenőrzésével bajlódni, válasszon a Samsonite kabinbőröndjeinek széles választékából, melyek megfelelnek a különböző légitársaságok előírásainak. A városnéző utak népszerűbbek, mint valaha, úgy tűnik, nem tudunk betelni velük. Egyre inkább egy elérhető kikapcsolódási forma, a városi kalandozások egyre gyakrabban tűnnek fel naptárunkban, befoglalva a szabad hétvégéket. Ennek hatására világszinten 15%-al növekedett ezeknek a városi utazások száma, míg a tengerparti nyaralások, inkább stagnálnak.

A Samsonite megállás nélkül azon fáradozik, hogy innovatív megoldásokkal tegye könnyebbé az utazást. Fedezze fel nagyszerű kabinkollekcióinkat, melyek mindegyik terméke kiemelt figyelmet szentel az utazást megkönnyítő tulajdonságokra, minden olyan út során, ahova csak kézipoggyásszal indul.

Fedezze fel kabin ajánlatainkat

Samsonite

Fedezze fel a Samsonite magyarországi weboldalát.

Tudjon meg többet