Találja meg a tökéletes kabin méretet

A légitársaságok eltérő paramétereket szabnak meg a felvihető bőrönd súlyára és méretére vonatkozóan. Egyes esetekben extra díjakat számolnak fel, amennyibe bőröndje nem felel meg az előírásoknak, de az is előfordulhat, hogy fel kell adnia bőröndjét.

Tartsa szem előtt az Ön által leggyakrabban választott légitársaság előírásait ( hosszúság x szélesség x mélység ). Néhány légitársaságnál ugyanazok az előírások a kabin méretű bőröndökre vonatkozóan. Ne felejtsen el a légitársaság által előírt súlykorlátoknak is megfelelni, mivel egyes légitársaságok megmérhetik a felszállás előtt a bőröndjét.

A Samsonite számos lehetőséget kínál légitársaságonként , hogy Ön biztosan megtalálja az Önhöz lehginkább passzoló táskát.

Kérjük vegye figyelembe: mi igyerkszünk a légitársaságok legfrissebb kabin méreteit közölni, ettől függetéenül erősen ajánlott a légitársaságok méreteinek ellenőrzése.

Tekintse meg a kabin méreteket légitársaságonként

Product dimensions

* A légitársaságonként feltüntetett méretek a belső dimenziókat centiméterben mutatják be, beleértve a fogantyúkatm kerekeket, alsó csúszókat, oldalsó zsebeket és más külső részeket. A méretek térfogatát, dimenzióit és súlyát a Samsonite laboratóriumában tesztelik, ahol azon termékek, melyek 1,5 cm-nél nagyobbak és 5 %-al nehezebbek nem kerülhetnek be a kabin méretű felsorolásba.

Egy adott légitársaságot keres?

Ha a légitársasága nem szerepel a listában, kérjük, használja a kabin méretű bőrönd keresőnket. Szűrjön rá a légitársaságára és fedezze fel a megfelelő Samsonite bőröndök listáját. Kérjük vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás tájékoztató jellegű, mivel a kabin méretre vonatkozó előírások változhatnak.

Szintén megfelel:

Kabin méretű bőrön javaslataink
  • Ft 77.990,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
    reddot award 2017 winner
  • Ft 139.990,00
    Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon.
Exkluzív online ajánlat.
    Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon. Exkluzív online ajánlat.
10% off
Sikeresen hozzáadtuk kosarához!