Unisex Line

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 egy kimagaslóan praktikus hátizsák, multi hordozási lehetőségeinek köszönhetően. Esztétikája biztosítja a könnyed átmenetet a szabadidős és üzleti megjelenés között. A szövet bevonat és a modern átlósan vágott vonal egészíti ki a kifinomult külsőt.

Egerton

EGERTON egy alkalmi, elegáns megjelenést kínál bőséges tárolási lehetőséggel. A logó, a cipzárhúzók és a fogantyú stílusosan kiemelt kontrasztos színű díszítésekkel jelenik meg. Tartós anyagával és funkcionális belső rendezhetőségével, beleértve a vízálló rekeszeket is, az Egerton ideális választás a mindennapokra. Az üzleti életben és a szabadidős elfoglaltságok során egyaránt megállja a helyét.

Glaehn

GLAEHN egy trendi, unisex kollekció, egyedi futártáska stílussal. Ezek a hátizsákok hihetetlenül könnyűek a nagysűrűségű, hajlékony szövet használatának eredményeként. Funkcionális, mégis könnyű részekkel van felszerelve. Az alacsony súly és praktikus tárolási lehetőség miatt ideális a mindennapi használatra. A modern színkombinációk tökéletesen kiegészítik a városi életstílust.

Glendalee

Stílusos és kényelmes hátizsák a lelkes kerékpárosok számára. A Glendalee kollekció okos közlekedési kellékeket kombinál, mint például egy vészjelző síp, teljesen állítható mellkas pánt és 3M fényvisszaverő részeket a vállpántokon. Az M-es méretű hátizsák praktikus esővédővel jelenik meg, hogy védelmet nyújtson az eső, hó és a por ellen. Amikor kerékpározni indul, ne feledje a kényelmesen beépített sisak horgot az L-es méretű hátizsákoknál.

Ruthvean

A tökéletes fogd és vidd hátizsák, a Ruthvaen kollekció zsebek sokaságával rendelkezik, többek között egy antibakteriális maszkhoz kialakított praktikus zsebbel is. A kényelmet fokozza légáramlási hátpanel, amely elősegíti a szellőzést.

Scep

A Scept a mindennapok hátizsák családja férfiak és hölgyek részére egyaránt. Minimál európai ihletésű tervezés, piros díszítésű logóval és pánttal. Elérhető új, nyári színekben.

Sluice

Ezt a modern hátizsák kollekciót divatos, piros díszítésekkel alakították ki a logón és a kord vállpántokon. A Sluice lendületes kialakítása biztosítja, hogy a legújabb stílus kedvelői számára ez lesz a legjobb választás.

Tedwin

TEDWIN, egy alkalmi vonal, mely hű marad az alapokhoz. Könnyen kombinálható bármelyik stílussal, az egyszerű, lekerekített szögletes megjelenést kiemeli a fekete hevederdísz az oldalán. Figyelemre méltó funkcionális jellemzők, mint például kényelmes pántok, megerősített belső elrendezés és kényelmes laptoprekesz, továbbá ez az egyik legkedvezőbb áron elérhető vonalunk.

Samsonite Red Accessories