Unisex Line

Deneb 2

DENEB II a könnyedségért. Kényelmes a hordozása és jól rendezhető. Ezek a modellek számtalan praktikus elemekkel vannak ellátva, tökéletes társ a mindennapi életben és az utazás során egyaránt. A műbőr emeli a kollekció egyedi küllemét.

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 egy kimagaslóan praktikus hátizsák, multi hordozási lehetőségeinek köszönhetően. Esztétikája biztosítja a könnyed átmenetet a szabadidős és üzleti megjelenés között. A szövet bevonat és a modern átlósan vágott vonal egészíti ki a kifinomult külsőt.

Egerton

EGERTON egy alkalmi, elegáns megjelenést kínál bőséges tárolási lehetőséggel. A logó, a cipzárhúzók és a fogantyú stílusosan kiemelt kontrasztos színű díszítésekkel jelenik meg. Tartós anyagával és funkcionális belső rendezhetőségével, beleértve a vízálló rekeszeket is, az Egerton ideális választás a mindennapokra. Az üzleti életben és a szabadidős elfoglaltságok során egyaránt megállja a helyét.

Glendalee

Stílusos és kényelmes hátizsák a lelkes kerékpárosok számára. A Glendalee kollekció okos közlekedési kellékeket kombinál, mint például egy vészjelző síp, teljesen állítható mellkas pánt és 3M fényvisszaverő részeket a vállpántokon. Az M-es méretű hátizsák praktikus esővédővel jelenik meg, hogy védelmet nyújtson az eső, hó és a por ellen. Amikor kerékpározni indul, ne feledje a kényelmesen beépített sisak horgot az L-es méretű hátizsákoknál.

Raelyn

Ez a karcsú, unisex hátizsák kollekció tökéletes üzleti és hétköznapi kombináció, amely a modern színek számos változatában jelenik meg.

Ruthvean

A tökéletes fogd és vidd hátizsák, a Ruthvaen kollekció zsebek sokaságával rendelkezik, többek között egy antibakteriális maszkhoz kialakított praktikus zsebbel is. A kényelmet fokozza légáramlási hátpanel, amely elősegíti a szellőzést.

Scep

A Scept a mindennapok hátizsák családja férfiak és hölgyek részére egyaránt. Minimál európai ihletésű tervezés, piros díszítésű logóval és pánttal. Elérhető új, nyári színekben.

Sluice

Ezt a modern hátizsák kollekciót divatos, piros díszítésekkel alakították ki a logón és a kord vállpántokon. A Sluice lendületes kialakítása biztosítja, hogy a legújabb stílus kedvelői számára ez lesz a legjobb választás.

Taeber

Elbűvölő mélange hatással készült. A TABER kollekció egy fő rekesszel és kényelmes elülső zsebekkel rendelkezik. Csúcs minőségű anyagok és hatalmas rakodó tér biztosítja számtalan személyes holmi elcsomagolását.

Tedwin

TEDWIN, egy alkalmi vonal, mely hű marad az alapokhoz. Könnyen kombinálható bármelyik stílussal, az egyszerű, lekerekített szögletes megjelenést kiemeli a fekete hevederdísz az oldalán. Figyelemre méltó funkcionális jellemzők, mint például kényelmes pántok, megerősített belső elrendezés és kényelmes laptoprekesz, továbbá ez az egyik legkedvezőbb áron elérhető vonalunk.