Mi használjuk a sütiket, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani oldalunkon. Oldalunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Elfogadom

Unisex Line

Boltton

BOLTTON hátizsákok, tökéletes kombinációja a modern megjelenésnek és a praktikus elrendezésnek. Könnyedén illik 14.1" laptopjához, de hála a táska könnyű koncepciójának, alig fogja észre venni, hogy hordozza. A hálós zsebek az oldalán és a praktikusan elválasztott rendező a felső részen segíti személyes dolgait rendezetten tartani. Fényvisszaverő logóval és laminált cipzárhúzóval van felszerelve. Ez a hátizsák ugyancsak hasznos megoldás, ha sötétedés után kint tartózkodik.

Clovel

CLOVEL, egy trendi hátizsák kollekció, ideális a fiatalság számára. Számos színben és méretben érhető el, alkalmazkodik ízlések és igények egész sorához. Ez az alkalmi vonal megjelenik élénk színes díszítésekkel a csatokon, logón és az oldalsó hálón. Válasszon a két eltérő stílusból: kicsi és közepes hátizsák modellek lekerekített felsővel; nagy hátizsák szögletes alakú két elülső zsebbel.

Deneb 2

DENEB II a könnyedségért. Kényelmes a hordozása és jól rendezhető. Ezek a modellek számtalan praktikus elemekkel vannak ellátva, tökéletes társ a mindennapi életben és az utazás során egyaránt. A műbőr emeli a kollekció egyedi küllemét.

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 egy kimagaslóan praktikus hátizsák, multi hordozási lehetőségeinek köszönhetően. Esztétikája biztosítja a könnyed átmenetet a szabadidős és üzleti megjelenés között. A szövet bevonat és a modern átlósan vágott vonal egészíti ki a kifinomult külsőt.

Peckham

PECKHAM, tökéletes, alkalmi hátizsák sorozat az úton lévők számára. A négyszögletes formát kiemeli a felső nyitás, amely lehetővé teszi a könnyű és kényelmes tárolást. A szövet megkülönböztetését és a szín blokkolását finom tervezői munka adja, könnyedsége, laza stílusa miatt kiváló a mindennapi használatra.

Tedwin

TEDWIN, egy alkalmi vonal, mely hű marad az alapokhoz. Könnyen kombinálható bármelyik stílussal, az egyszerű, lekerekített szögletes megjelenést kiemeli a fekete hevederdísz az oldalán. Figyelemre méltó funkcionális jellemzők, mint például kényelmes pántok, megerősített belső elrendezés és kényelmes laptoprekesz, továbbá ez az egyik legkedvezőbb áron elérhető vonalunk.

Samsonite Red Accessories