Samsonite & Van Gogh Museum

Samsonite & Van Gogh Museum

Vincent van Gogh Holland művész Mandulaágak Virágzása című mesterművével csodálatos inspirációt adott, hogy a Samsonite megalkossa a költői szépségű virágzás bőrönd és hátizsák kollekciót.

A Samsonite három vadonatúj könnyűsúlyú sorozata, Vincent van Gogh egyik világhírű mesterművének ábrázolásával. A kemény Lite-Shock bőröndöt teljesen befedi, van Gogh Virágzó Mandulaágak c. műve, mindkét külső oldalt és a belső felületet. A tökéletes összhangot Uplite kollekciónk teremti meg, csodálatos festmény részletekkel a fogantyúkon, a bővíthető részeken és a belső bélésen. Az elegáns Skyler hátizsák romantikus virághímzéssel egészíti ki a sorozatot.

VÁSÁROLJON MOST

Van Gogh

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
ALMOND BLOSSOM
Saint-Rémy-de-Provence, February 1890
oil on canvas, 73.3 x 92.4 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
SELF-PORTRAIT WITH GREY FELT HAT
Paris, September - October 1887
oil on canvas, 44.5 x 37.2 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent Van Gogh

A mai napig, Vincent van Gogh a világ egyik leginspirálóbb és leghíresebb művésze, akinek munkája folyamatosan hatással van az emberek művészi látásmódjára és művészi szépségére.

A Japán ábrázolásmód és az Impresszionizmus nagy hatással volt Vincent van Gogh munkásságára, többek között a Virágzó Mandulaágak (1890) című festményére is. A darab múzsaként szolgált a Samsonite & Van Gogh Museum kollekció megalkotásához. A témát Van Gogh kölcsönözte, a fa elhelyezkedésével és körvonalával a japán grafikából. A kék égboltba nyúló hatalmas virágú ágak, Vincent van Gogh egyik kedvenc témája. A mandulafák virágai kora tavasszal bontják szirmaikat, ami az új életet szimbolizálja.

TUDJON MEG TÖBBET VINCENT VAN GOGH MUSEUMRÓL

®Van Gogh Museum, © VGME B.V