Mi használjuk a sütiket, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani oldalunkon. Oldalunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Elfogadom

Women's Line

Eilyn

EILYN, a szezon modern vonala, élénk színkombináció, azoknak a városi hölgyeknek készítve, akik a könnyű és praktikus mindennapi táskát keresik. Ne feledje a hátizsák speciális kiegészítő jellemzőjét: 2 az 1-ben táska, mely könnyen átalakítható hátizsákból válltáskára. A válltáska trendi serleg alakja kihagyhatatlan ebben a szezonban. Az egyedi formájú táskát egy hímzett szarvasbőr díszíti, mely biztonságban tartja a holmiját.

Glaehn

GLAEHN egy trendi, unisex kollekció, egyedi futártáska stílussal. Ezek a hátizsákok hihetetlenül könnyűek a nagysűrűségű, hajlékony szövet használatának eredményeként. Funkcionális, mégis könnyű részekkel van felszerelve. Az alacsony súly és praktikus tárolási lehetőség miatt ideális a mindennapi használatra. A modern színkombinációk tökéletesen kiegészítik a városi életstílust.

Vaylee

VAYLEE, egy modern, kortárs női táskavonal, újdonság a 2017-es szezonra. Ez az üzleti vonal egyedi, áramvonalas formával jelenik meg, az elülső díszítések fokozzák a nőies megjelenést. A hosszú cipzárhúzó megkönnyíti a táska kinyitását. A fő laptopreksz cipzáras nyitása szintén a nagyobb kényelmet szolgálja. Megjelenik lágy lila és fekete színben.