Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
keith-haring

KEITH HARING UTAZÁSI KIEGÉSZÍTŐK

Ikonikus kialakítások

keith-haring

KEITH HARING UTAZÁSI KIEGÉSZÍTŐK

Ikonikus kialakítások

A new yorki street art társadalom egyik ikonikus alakja, Keith Haring, világszerte ismert a pop-graffiti központú különálló képeiről és élénk színhasználatáról. A Samsonite felhasználta Haring azonnal felismerhető, egyedi stílusát egy fantasztikus utazási kiegészítőket és összecsukható táskákat is tartalmazó sorozatában.

Fedezze fel a poggyászcímkéket, bőrönd zárakat, poggyász hevedereket és utazási párnákat, valamint összecsukható dufflet , gurulós táskákat és hátizsákokat az extra praktikum jegyében.

KEITH HARING KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁSA

wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

A Samsonite bőr férfi pénztárcái , bármilyen alkalomra nagyszerű ajándékok lehetnek. Egy pénztárca nagyon személyes tárgy és fontos, hogy mindig funkcionális legyen, tartós és bemutatható. Kiválasztani a megfelelő férfi pénztárcát, olykor nem könnyű. A Samsonite ehhez, számos lehetőséget kínál, kezdve a RFID blokkoló modellektől, melyek segítenek megvédeni a személyiség lopás ellen, a stílusos levéltárcákig és kulcstartókig, mind-mind csúcsminőségű bőrből.

Fedezze fel az összes férfi pénztárcát

Cosmetic cases

Kozmetikai táskák

Mindenki számára van valami!

Cosmetic cases

Kozmetikai táskák

Apró smink tartók, praktikus unisex piperecikk szettek, vagy tágas és sikkes tartók az összes pipere holmija elhelyezésére-itt megtalálja a Samsonite kiváló minőségű kollekcióját. Mindenki számára van valami!

Fedezze fel most

Travel Accessories

Samsonite utazási kiegészítők

Kényelmet visz utazásába

Travel Accessories

Kényelmet visz utazásába

Samsonite utazási kiegészítők

Ezek a kiegészítők élete megkönnyítésére készültek utazásai során, bármerre is jár a világon.

Minden utazási kiegészítő megtekintése

Introducing the RFID-Blocking Wallet

Bemutatjuk az RFID blokkoló pénztárcát

Védje meg a személyes értékeit!

Egy egyszerű és kényelmes mód, hogy biztonságban tudja értékeit! A skimming térnyelésével érdemes figyelmet fordítani hitelkártyája és igazolványai különleges védelmére. A skimming technológia lehetővé teszi a kártyaadatok illegális lemásolását. A Samsonite RFID blokkoló pénztárcái megvédik a skimming technika alkalmazásával történő fizetési és személyazonossággal való visszaélésektől, RFID-blokkoló anyagot építve a pénztárca külső és belső rétegei közé.

Tekintse meg az RFID-blokkoló pénztárcáinkat és táskáinkat Nézze meg a videót

Utazási kiegészítők

A Samsonite mindent tud az utazásról és tudásunkat nem szűkítjük le pusztán a bőröndre. Tudjuk, hogy amit kézi bőröndjébe tesz, épp olyan fontos, mint alap bőröndje. Számos utazási kiegészítővel rendelkezünk, kézitáskák, bevásárlótáskák, pénztárcák, mobiltelefon tartók és esernyők, hogy védelmet nyújtsanak amíg Ön úton van, hogy biztonságban maradjon.

Aludjon kényelmesen utazási párnáink vagy szemmaszkunk egyikével, rendeződjön övtáskánkkal, útlevél borítónkkal, továbbá utazási piperekészletekhez való felszerelésekkel, mind ezt toldjuk meg némi extra nyugalommal lényeges utazási dolgai érdekében, úgy mint például bőrönd zárak, bőrönd cimketartók, lakatok és utazási adaptorok.