Kiegészítők

Kiegészítők

Kényelmes utazáshoz tervezve, ezek az utazási kiegészítők azért lettek tervezve, hogy megkönnyítsék a dolgát utazás közben. Szeretne egy kicsit pihenni a hosszú út során? Nyakpárnáink és szemmaszkjaink segítségére lesznek. Extra biztonságra van szüksége értékei szállításakor? Ismerje meg lakataink és pénztartó pouchok széles választékát. Ha szeretne kapcsolatban maradni a világkörüli utazásokkor, ismerje meg hi-tech kiegészítőinket is.
Esernyők, pénztárcák, kozmetikai táskák, bőrönd tagek széles választékával, biztosan mindenki talál kedvére valót, alkalomtól függően.

VÉDJE MEG A SZEMÉLYES ÉRTÉKEIT!
VÉDJE MEG A SZEMÉLYES ÉRTÉKEIT!

Egy egyszerű és kényelmes mód, hogy biztonságban tudja értékeit! A skimming térnyelésével érdemes figyelmet fordítani hitelkártyája és igazolványai különleges védelmére. A skimming technológia lehetővé teszi a kártyaadatok illegális lemásolását. A Samsonite RFID blokkoló pénztárcái megvédik a skimming technika alkalmazásával történő fizetési és személyazonossággal való visszaélésektől, RFID-blokkoló anyagot építve a pénztárca külső és belső rétegei közé.

TEKINTSE MEG AZ RFID-BLOKKOLÓ PÉNZTÁRCÁINKAT ÉS TÁSKÁINKAT
ISMERJE MEG AZ INNOVATÍV UP WAY ESERNYŐT
ISMERJE MEG AZ INNOVATÍV UP WAY ESERNYŐT

MINDEN ESERNYŐS PROBLÉMÁJA MEGOLDÓDIK!
Mostantól véget érnek azok a napok, amikor az esőben megázik, miközben próbálna száraz maradni. Az okosan kialakított UP WAY esernyők nemcsak Önt tartják szárazon az esőben, hanem a különleges fordított kialakításnak köszönhetően a padló és az autó sem lesz nedves. A vízlepergető Teflon borítású ernyő lefelé nyílik, belül tartva az esernyő nedves oldalát. Nincs több csepegés az esernyőről a padlóra, a csúszós nedves kő és nedves kárpitozás a múlté.

Az UP WAY innovatív lefelé záródó design-ja megkönnyíti az autóba szállást anélkül, hogy vizes lenne. Akár egy zsúfolt utcán is könnyedén kinyithatja, anélkül, hogy a nyitás zavarná a járókelőket. Ahogy megismeri a zseniális UP WAY esernyőt, azon fog gondolkozni, hogy is élhetett eddig nélküle?

VÁSÁROLJON MOST