Hátizsákok

Hátizsákok

Szerezze be a tökéletes hátizsákot, függetlenül attól, hogy nyaralni megy, a városon keresztül ingázik, vagy az új tanévre készül. Fedezze fel hátizsákjainkat a modellek és minták széles választékában. Mindegyik praktikus funkciókkal felszerelt és különböző színekben kapható. Tartsa értékeit biztonságos helyen, extrán biztonságos hátizsákjainkban és legyen minden kéznél egy hosszú munkanap során, okos kiegészítőkkel felszerelt laptop hátizsákunkkal.

Shop the look
BLEISURE UTAZÁS
BLEISURE UTAZÁS
AZ ÚJ UTAZÁSI IRÁNYZAT

Az üzleti utazások meghosszabbítása új élmények átélése céljából, elmosta az üzleti és szabadidős utak közti vékony határvonalat. Ahelyett, hogy az utolsó találkozót követően a repülőtérre rohanna péntek délután, az úgynevezett „bleisure” (business+leisure)utazó szereti megismerni a helyi kultúrát és üzleti útját kibővíti egy élményekkel teli hétvégével is.

A Samsonite követve ezt friss utazási trendet, a tökéletes bőrönd ajánlásával lehetővé teszi a stresszmentes utazás átélését. Innovatív utazási megoldásaink közt szerepel egy különálló rekesz mely segíti a könnyebb és gyorsabb hozzáférést fontos üzleti eszközeihez a biztonsági ellenőrzések folyamán, míg ruhái és szabadidős dolgai elkülönítve maradnak.

FEDEZZE FEL “MADE TO BLEISURE” TÁSKÁINKAT
Hátizsákok Okos kiegészítőkkel
Hátizsákok Okos kiegészítőkkel

Az okos táskák okos kiegészítőket kívánnak. A Samsonite elhozza Önnek legnépszerűbb táskáit és bőröndjeit, most hi-tech komponensekkel. A kivehető Power bankekkel soha nem kell azon aggódnia, hogy lemerülnek eszközei. A praktikus, beépített USB portnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja eszközeit.

Bizonyos bőröndökben bluetooth nyomonkövető is található, így folyamatosan nyomonkövetheti bőröndjét, amikor szüksége van rá - egyszerűen csak kapcsolja össze okostelefonjával.

FEDEZZE FEL OKOS TÁSKÁINKAT

A hátizsákok vagy utazó hátizsákok ideálisak munkába, egyetemre, tornaterembe, egynapos és ottalvós kirándulásokhoz, vagy akár kisméretű kézipoggyászként is cabin luggage. Ráadásul kezei szabadok maradnak. Az ergonómikus hátizsákmodellek garantálják a kényelmes viseletet. A párnázott és állítható pántok biztosítják a jobb mobilitást és kényelmet, valamint a háttámla csökkenti a hátra nehezedő nyomást.

Választékunk tartalmaz lopásbiztos hátizsákokat, anti-theft backpacks, iskolatáskákat gyermekeknek, children’s school backpacks, divatos hátizsákokat városi élethez, trendy backpacks, és professzionális üzleti hátizsákokat laptop rekeszekkel laptops. Fedezze fel az intelligens funkciókkal felszerelt - mint például beépített USB kimenet - hátizsákjainkat és környezetbarát táskáinkat is. smart features, felszerelt hátizsákjainkat, például egy integrált USB portot.