Disney & Gyermek

Disney & Gyermek

Visszatérsz az iskolába vagy családi nyaralásra készülsz? Disney & Gyermek kollekciónk izgalomba hozza a fiatalabb utazókat. Bőröndök, iskolatáskák és hátizsákok széles választékát kínáljuk szuper Disney karakterekkel. Fedezd fel színes gyermekbőröndjeinket, bőröndszettjeinket és iskolai szettjeinket hihetetlen designnal.

MEGLOVAGOLHATÓ GYEREKBŐRÖNDÖK
MEGLOVAGOLHATÓ GYEREKBŐRÖNDÖK

AZ UTAZÁS EGY ÁLOM A DREAM2GOVAL!
Ismerje meg legújabb, fantasztikus gyerek kollekciónkat, amivel garantáltan minden családtag utazási élménye mesés lesz! És azt is tudjuk, hogy ha a legkisebbek boldogok az út során, akkor az egész család önfeledten utazik majd.

✓ Játékos részletek, amik szórakoztatóbbá teszik a reptereket
✓ Ideális útitársak a napközben a játék során és alvás közben is
✓ Könnyű kabinméret, mely mindössze 2.1 kg-ot nyom, 30 literes rakodótérrel
✓ Puha gumiburkolattal ellátva, hogy az apró ujjak védve legyenek pakolás közben
✓ Ellenálló kerekek, könnyen kezelhető fogantyúk a biztonságos utazásért, valamint egy húzószár mely vállpántként és csomagtartóként is funkcionál

Válasszon az elbűvölő Zebra, Tigris, Póni és Méhecske vagy a Disney kedvencek – Mickey, Minnie, Verdák – minta közül. 8 éven aluli gyermekek elengedhetetlen társai lesznek ezek a bőröndök!

Fedezze fel a Dream2Go-t

A Samsonite-nál tudjuk, hogy az utazás maga is lehet legalább annyira izgalmas, mint az úticél, miért ne hagyná, hogy gyeremekei is részt vegyenek a pakolási folyamatban, a saját bőröndjeikkel?

A Samsonite világhírű szabvány alapján tervezett és gyártott gyermekbőröndök tökéletesek az örökmozgó gyerekeknek.

Elérhető náluk táska vagy bőrönd minden kis világutazónak, akik kedvenc Disney, Marvel és Star Wars karaktereikkel szeretnének utazni. A legfiatalabb utazókat lenyűgözi aranyos Happy Sammies táskakollekciónk.

Gyermekkollekciónk kis méretű upright bőröndöket kínál, melyek tökéletesek ottalvásokhoz a nagyszülőknél, melyekhez színben passzoló iskolatáska, tornazsák, pénztárca és hátizsák is kapható. Miért ne hagyná, hogy gyeremekei is részt vegyenek a pakolási folyamatban, a saját bőröndjeikkel?