Disney & Gyermek

Disney & Gyermek

Visszatérsz az iskolába vagy családi nyaralásra készülsz? Disney & Gyermek kollekciónk izgalomba hozza a fiatalabb utazókat. Bőröndök, iskolatáskák és hátizsákok széles választékát kínáljuk szuper Disney karakterekkel. Fedezd fel színes gyermekbőröndjeinket, bőröndszettjeinket és iskolai szettjeinket hihetetlen designnal.

Shop the look
MEGLOVAGOLHATÓ GYEREKBŐRÖNDÖK
MEGLOVAGOLHATÓ GYEREKBŐRÖNDÖK

AZ UTAZÁS EGY ÁLOM A DREAM2GOVAL!
Ismerje meg legújabb, fantasztikus gyerek kollekciónkat, amivel garantáltan minden családtag utazási élménye mesés lesz! És azt is tudjuk, hogy ha a legkisebbek boldogok az út során, akkor az egész család önfeledten utazik majd.

✓ Játékos részletek, amik szórakoztatóbbá teszik a reptereket
✓ Ideális útitársak a napközben a játék során és alvás közben is
✓ Könnyű kabinméret, mely mindössze 2.1 kg-ot nyom, 30 literes rakodótérrel
✓ Puha gumiburkolattal ellátva, hogy az apró ujjak védve legyenek pakolás közben
✓ Ellenálló kerekek, könnyen kezelhető fogantyúk a biztonságos utazásért, valamint egy húzószár mely vállpántként és csomagtartóként is funkcionál

Válasszon az elbűvölő Zebra, Tigris, Póni és Méhecske vagy a Disney kedvencek – Mickey, Minnie, Verdák – minta közül. 8 éven aluli gyermekek elengedhetetlen társai lesznek ezek a bőröndök!

Fedezze fel a Dream2Go-t

A Samsonite-nál tudjuk, hogy az utazás maga is lehet legalább annyira izgalmas, mint az úticél, miért ne hagyná, hogy gyeremekei is részt vegyenek a pakolási folyamatban, a saját bőröndjeikkel?

A Samsonite világhírű szabvány alapján tervezett és gyártott gyermekbőröndök tökéletesek az örökmozgó gyerekeknek.

Elérhető náluk táska vagy bőrönd minden kis világutazónak, akik kedvenc Disney, Marvel és Star Wars karaktereikkel szeretnének utazni. A legfiatalabb utazókat lenyűgözi aranyos Happy Sammies táskakollekciónk.

Gyermekkollekciónk kis méretű upright bőröndöket kínál, melyek tökéletesek ottalvásokhoz a nagyszülőknél, melyekhez színben passzoló iskolatáska, tornazsák, pénztárca és hátizsák is kapható. Miért ne hagyná, hogy gyeremekei is részt vegyenek a pakolási folyamatban, a saját bőröndjeikkel?