Bőrönd

Bőrönd

Készen áll, hogy megismerje legújabb könnyű hozzáférésű kabin bőröndünket? A Samsonite magasabb szintre emelte a megszokott kabin bőrönd kategóriát, az innovatív, rendkívül paktikus felső zsebes, valamint könnyű hozzáférésű első zsebes modellekkel.

Shop the look
110 ÉVNYI INNOVÁCIÓ
110 ÉVNYI INNOVÁCIÓ

A Samsonite 1910-es megalakulása óta prémium minőségű bőröndöket, időtálló táskákat készít, amik kielégítik az utazók és ingázók igényeit, a világon bármely pontján. Ez vezette az ipart új anyagok használatához, ikonikus kivitelezések tervezéséhez és még több kényelem nyújtásához. Az idők alatt számos figyelemre méltó ""elsők"" jöttek létre, amik megteremtették az innovációk hagyományát.

VÁSÁROLJON MOST FEDEZD FEL A TÖRTÉNETÜNKET
KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉSŰ KABINBŐRÖND
KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉSŰ KABINBŐRÖND
MOST MEGÚJULT FELSŐ ZSEBBEL VAGY KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ ELÜLSŐ ZSEB!

Kész megismerni az új, könnyű hozzáférésű kabinbőröndöt? A Samsonite teljesen új szintre emelte a hagyományos hordozót és kimagaslóan praktikus, niezwykle praktyczna górna kieszeń lub łatwo dostępna kieszeń przednia. Ennek az új kiterjedésnek köszönhetően utazáshoz szükséges eszközei minden helyzetben könnyen elérhetőek lesznek, még akkor is, amikor bőröndjét az ülés alatt tárolja, vagy a feje fölött lévő rekeszben. A Samsonite a könnyű hozzá férésű kabinbőröndök széles választékát kínálja, különböző méretekben, alkalmazkodva a főbb légitársaságokhoz.

Fedezze fel

Lehet, hogy elfogultak vagyunk a Samsonite-nál, de nekünk a bőrönd nemcsak értékei szállítását jelenti. A jó bőrönd természetesen megvédi értékeit, de ezen felül egy élménnyé varázsolja a csomagolást, és a reptéri közlekedés olyan lesz, mint egy könnyed séta a parkban. A megfelelő bőrönd segíthet Önnek kitűnni a tömegből, a tökéletes üzleti táska magabiztosságot ad a legizzasztóbb interjúk során is. Bármerre is viszi az út, a Samsonite-nál megtalálja a megfelelő bőröndöt.

Bőröndtípusaik az alábbiak:

Ha csak egy-két éjszakára utazik el, bőröndjeink széles választékából biztosan megtalálja a tökéletes modellt értékei szállítására.

Szüksége van még egy kis helyre? Ne aggódjon, nagyobb méretű bőröndjeink és utazótáskáink közt megtalálja a legmegfelelőbbet. Ne feledje, a Samsonite bőröndök jó hírét a magas minőség és a világszintű szolgáltatói hálózat adják.

Akár egy szuper erős keménybőrönd vagy egy rendkívül rugalmas modellt keres, mely bővíthető és extra kapacitást ad, nálunk megtalálja az Önhöz leginkább illő kabinbőröndöt. Ön sokkal inkább egy hátizsákos utazó, vagy dolgoznia kell ingázás közben? Ne aggódjon, találunk az életviteléhez leginkább illő modellt.