Táskák

Táskák

Szüksége van egy stílusos és praktikus táskára a mindennapi ingázáshoz, vagy szabadidős tevékenységhez?
Fedezze fel széles laptoptáskák, kézitáskák és sporttáskák kínálatát Önnek és párjának is. Válassza ki kedvenc stílusát, és mi biztosítjuk, hogy a legmagasabb Samsonite minőséget kapja, amit ismer. Függetlenül attól, hogy bőr táskát, laptoptáskát vagy kézitáskát keres, határozottan megvan a tökéletes modell az Ön számára, a legújabb színekben.

ELEGÁNS & FUNKCIONÁLIS
ELEGÁNS & FUNKCIONÁLIS

Elegáns női kézitáskáinkkal stílust adhat bármely alkalomhoz. Ötvöződik a divat és a praktikum. Az optimális elrendezést, több zseb is lehetővé teszi. Mindennapi használathoz, utazáshoz egyaránt illő tervezéssel, bármilyen alkalomra ideális.

Táskák hölgyeknek

Nemzetközi utazások alkalmával is szüksége van a tökéletes táskára értékei tárolásához. Akár egy fontos megbeszélésen, konferencián vesz részt, vagy csak dolgozni megy, egy minőségi laptoptáska megfelelő választás. Miután a munkának vége, lehet, hogy elmenne az edzőterembe vagy a barátaival találkozna. Ezekre felkészülve legyen Önnél egy praktikus, de stílusos sportáska vagy kézitáska.

Cross body Táskáinks, oldaltáskáink és tablet táskáink a tökéletes városi táskák, amely szabadon hagyják kezét, és így telefonját és kávét együtt is foghatja, anélkül, hogy a kávét kiborítaná. Ezek a táskák különféle színben és stílusban kaphatók, hogy megfeleljenek ruha összeállításainak az évszakok során.

Kézitáskát vagy aktatáskát keres egy leheletnyi luxussal? Fedezze fel bőr táskáink kínálatát. A bőr nagy előnye, hogy elegánsnak és ízlésesnek tűnik, ugyanakkor erős, tartós minőséget kínál.

A tudatos utazó számára különféle környezetbarát táskákat is kínálunk újrahasznosított anyagokból. Ezek a táskák ugyanolyan stílusosak és sokoldalúak, mint bármely más Samsonite táska, de segítik a hulladék csökkentését és hozzájárulnak a zöldebb jövőhöz.

Segítségre van szüksége egy strapabíró, mégis elegáns férfi táska kiválasztásában? Vagy nem tudja eldönteni melyik a divatos, praktikus táska egy hölgy számára? Fedezze fel ajánlatainkat, amit csak Önnek állítottunk össze!