A mi garanciánk

A Samsonite termékeket szigorú vizsgálatoknak vetik alá, annak érdekében, hogy az utazási termékek a legszigorúbb szabványoknak is megfeleljenek. Következésképpen, ha probléma merülne fel ezzel a Samsonite termékkel (a "Termék" ) és a probléma oka gyártási vagy anyagi jellegű hiba, a Samsonite saját belátása szerint helyreállítja vagy kicseréli a Terméket az itt leírt garanciális feltételeknek megfelelően. A garancia csak a Termék első vásárlójára vagy a megajándékozottra érvényes. A garancia időtartama és a garancia tárgyát képező áruk meghatározása a Termék jótállási dokumentációján található, melyet a Termék belseje és/vagy a fenti termék jellemzőit bemutató honlapunk tartalmaz.

Elektromos, elektronikus alkatrészek és csatlakozók, kábelek, illesztések és akkumulátorok nem tartoznak bele a garanciába. Ez a garancia csak a gyártási hibákra terjed ki, és nem tartalmazza a nem megfelelő használatból eredő károkat (úgymint, szokatlan elemekkel való közlekedés, hanyagság, baleset, kopás, extrém hőmérséklet, oldószerek, savak, víz, a termék normál elhasználódása), vagy szállítási károk (például légitársaságok által). Ha a szállítás után sérülten kapja vissza, kérjük keresse fel a szállító céget az érkezés helyszínén, amennyiben lehetséges, vámkezelés előtt.

Amíg a nem-garanciális szervízelést bármely cég által elvégeztetheti, addig a Samsonite előírja, hogy a garanciális javíttatást a Samsonite Szervízközpontjában ( a továbbiakban: Szervízközpont) végeztesse el. A nem megfelelő vagy nem megfelelően elvégzett karbantartás vagy javítás érvényteleníti ezt a garanciát. Hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi Szervízközpontot, kattintson ide vagy látogasson el a https://www.supportandgo.com/ServiceInfo/ServicePointLocation oldalra. Kérjük ne küldje közvetlenül a Samsonite-nak a Terméket, mert ezzel csak késlelteti a javítást! Ez a garancia globális, termékét a világ összes Samsonite Szakszervízében örömmel fogadják. Mindemellett a termék Szakszervízbe való eljuttatásakor esetlegesen felmerülő szállítási, csomagolási, adózással kapcsolatos és egyéb költségek Önt terhelik.

A garanciális szolgáltatások igénybevételéhez a Szervízközpontokban, szüksége lesz a megfelelően kitöltött jótállási jegyre és az eredeti vásárlást igazoló blokkra. A Szervízközpont meghatározza, hogy a probléma megoldását fedezi-e vagy sem a Samsonite garancia. Amennyiben a garancia érvényes, tájékoztatni fogják Önt, hogy a termék javítható-e vagy ki lesz-e cserélve. Minden ilyen javítás vagy csere költsége a Samsonite-ot terheli, beleértve az összes javítással vagy cserével járó kiadásokat. Amennyiben a terméket cserélni kell, de az a típus már nem érhető el, úgy a Samsonite vállalja, hogy egy hasonló értékű termékkel helyettesíti.

Véletlenszerű és következménnyel járó károk kifejezetten ki vannak zárva. A labordíjakra és károkra, melyek bármilyen más cég által végzett munkának tulajdoníthatók, a garancia nem vonatkozik. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, minden garanciával foglalkozó törvény érvényes. Jelen garancia korlátozva van a termék értékére. A gyártási, műszaki adatok értesítés nélkül módosulhatnak. A termékzárak célja, hogy megóvja a terméket illetve annak tartalmát a véletlen kinyitástól, azonban nem feltétlen óvja meg a terméket a lopásoktól, a légitársaságok vagy más reptéri hatóságok illetéktelen bejutásától. Kérjük mindenképp vizsgálja meg termékét, miután idegenek kezében volt. Ha a szállítás után sérülten kapja vissza, kérjük keresse fel a szállító céget -mely rendelkezik a termék károsításával szembeni biztosítással- az érkezés helyszínén, amennyiben lehetséges, vámkezelés előtt.

Garanciánk célja, hogy Ön élni tudjon speciális jogaival. Az itt leírt jogok mellett Ön további jogokkal is rendelkezhet, melyek államonként és országonként eltérhetnek, tekintettel a jótállás kirekesztésére vagy alkalmazására, a véletlenszerű és következményekkel járó károkra és javításra, valamint cserére. Következésképpen, a korlátozások vagy kirekesztések kifejezetten jelen garancia esetében nem alkalmazhatók Önnél.

Az Európai Unióban az áruk hibás teljesítése esetén Önt jogszabály alapján a hibás teljesítés eladó általi térítésmentes orvoslására vonatkozó jog illeti meg, és ezt a jogot a kereskedelmi jótállás nem érinti.

A jótállásra kötelezett neve és címe: Samsonite Europe NV, Westerring 17, 9700 Oudenaarde, Belgium.