Tartós értékeket és örökségünket az innovációt, a minőséget és ellenállóságot szem előtt tartva megalkottuk víziónkat, hogy a világ legfenntarthatóbb táska és bőröndcége legyünk.

Globális stratégiánk, mely a "Felelősségteljes utazásunk" nevet kapta, összefoglalja célkitűzéseinket 2030-ig - termékeink tervezésétől, tartósságukig, a bolygóra gyakorolt hatás csökkentésén át, és vásárlóink, partnereink és a közösségeket, védelméig, akikkel közösen üzleti sikereket érhetünk el.

Megkönnyítjük vásárlóinknak az utazást, a legjobb termékek megalkotásával és a legfenntarthatóbb és innovatívabb alapanyagok és gyártási technológiák használatával.

Termék életút
Termék életút
Tartós termékek gyártásával csökkenthetjük a globális hulladékprobléma terheit - de ez csak az első lépés; kollekcióink hosszabb garanciaidejével és az akár élethosszig tartható javításával lehetővé tesszük a hosszabb használati időt.
SZERVIZKÖZPONTOK
SZERVIZKÖZPONTOK
SZERVIZKÖZPONTOK
Samsonite terméke véletlenszerű sérüléseit és a károkat több, mint 200 szervizközpontban tudjuk orvosolni több, mint 65 országban a világon.
Termékinnovációk
Termékinnovációk
Termékinnovációk
Az olyan tervezés, mely tiszteletben tartja a forrásainkat folyamatos fókuszt jelent nekünk. Egyre több olyan magas minőségű, fenntartható alapanyagot használunk, ami új életet ad a hulladéknak, újrahasznosítja a fontos forrásokat.Iparágunkban vezető Recyclex® alapanyag, mely 100 %-ban újrahasznosított műanyag palackokból készült, ami egy második életet ad a hulladékoknak valamint csökkenti a szűz alapanyagok használatát.
2018 óta több, mint 50 terméket vezettünk be világszerte, melyeket fenntartható alapanyagokból, mint a Recyclex® készítettünk, ez az anyag 100 %-ban fogyasztók által termelt PET (rPET) palackok újrahasznosításából készült. Becsléseink szerint több, mint 68 millió 500 ml-es PET palacknak adtunk második életet.

Keményen dolgozunk a klímaváltozás hatásainkat csökkentésében és ezért tiszta széncsökkentési célokat határoztunk meg, melyekkel 2025-re szén-semleges vállalat leszünk. Mindemellett saját működésünket is átvizsgáltuk, hogy megértsük, milyen módszerekkel tudjuk az ellátási láncunkban is csökkenteni a károsanyag kibocsátást.

 A hatékonyság növelése
A hatékonyság növelése
Szeretnénk megérteni és felvázolni cégünk működéséhez kapcsolódó teljes szén-lábnyomunkat, ezért a leghatékonyabb módon szeretnénk csökkenteni a felhasznált energiát és a károsanyag kibocsátásunkat.
Célunk, hogy csökkentsük a működésünk során a szén intenzitást 2025-re 15% -al, a 2017-es adatokhoz képest, és 2019-re már 6,9 %-nál járunk.
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Továbbá megvizsgáltuk működésünk szén-lábnyomát, a termékeket és a csomagolásukat. Új gyakorlatokat vezetünk be a zöld energia használatával és innovációkkal klímaváltozás okainak leküzdésére.

Törődünk a velünk együtt dolgozó emberekkel és a közösségekkel, törekszünk a legjobb gyakorlatok mellett pozitív hatást kiváltani a közvetlen üzleti tevékenységünkön túl is, biztosítva ezzel a számukra megfelelő megélhetést.

Az emberi jogok tisztelete
Az emberi jogok tisztelete
Az emberi jogok tisztelete
Felelős vállalkozásként azt szeretnénk biztosítani, hogy a beszállításban dolgozó kollégáinkat jól és méltányosan kezeljék - Fenntartjuk a felelősségünket az emberi jogok tiszteletben tartása mellett, és betartjuk a vállalat egészére vonatkozó normákat.
SAMSONITE ETIKUS KARAKTERE
SAMSONITE ETIKUS KARAKTERE
Beszállítói magatartási kódexünk, a Samsonite Ethical Carter elvárja a beszállítóinktól az igazságos és felelősségteljes üzletet, így bárki, aki a Samsonite termékek gyártásában részt vesz, a megfelelő tiszteletben és törődésben részesül.
Felelősségteljes Beszerzés
Felelősségteljes Beszerzés
Beszállítónkkal azon dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy az általuk nyújtott áruk felelősségteljes feldolgozásból érkezzenek. Míg a jelenlegi társadalmi megfelelési programunk is erős, folytatjuk továbbra is normáink fejlesztését és biztosítjuk, hogy az emberi jogok védve vannak az ellátási láncunk teljes egészében.
2019-ben a Samsonite 314 ellenőrzést hajtott végre 288 első osztályú gyárban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy betartják-e a magas színvonalunkat és a felelősségteljes beszerzési irányelveinket. Folytatjuk a társadalmi megfelelési program kibővítését az emberi jogok elkötelezettsége érdekében.

Az embereink az egyik legnagyobb erősségünk. Szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel elérjük fenntarthatósági céljainkat. Biztonságos munkakörülmények nyújtásával, legjobb lehetőségek biztosításával, kultúrával és támogatással segítjük munkájukat. A Samsonite elkötelezett az egyenlő foglalkoztatás előmozdítása iránt.

Elkötelezettség és Fejlesztés
Elkötelezettség és Fejlesztés
Szeretnénk, ha dolgozóink fejlődnének és tudják, hogy az ő fejlődésük hozzájárul a jövőbeli növekedésünkhöz.Valós növekedési lehetőségek biztosításával, jutalmazásokkal, a teljesítmény felismerésével, és a biztonságos munkakörnyezet létrehozásával, támogatjuk munkavállalóink egészségét és jólétét.
Elindítottuk az új, globális HR felületünket, az Ask Athena-t, annak biztosítása érdekében, hogy mindenki hozzáférjen a fejlesztési lehetőségekhez, bér - és juttatás információihoz, és általános munkahelyi folyamatokhoz.
Diversity and Inclusion
Diversity and Inclusion
Diversity and Inclusion
Elkötelezettek vagyunk az olyan kultúrák iránt, melyek legalább annyira változatosak és vibrálóak, mint a világ, amit felfedezünk, így bárhonnan is érkezik, örömmel fogjuk az új embereket és mindenkinek ugyanúgy biztosítjuk a lehetőséget, hogy maximalizálja a benne rejlő lehetőségeket.
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
Munkatársaink világszerte több mint 50% -ban nők. Célunk az, hogy 2030-ig elérjük a nemek közötti egyensúlyt a kulcsfontosságú szerepekben.
A Samsonite-nál elkötelezettek, hogy változást érjünk el a társadalmi kérdésekben, és hogy visszaadjunk a helyi közösségeknek. Akár jótékonysági szervezetek támogatásával, akár időnk vagy termékeink adományozásával, tudjuk, hogy a jótékonysági erőfeszítéseink jelentős változást hozhatnak.
Szemléletünk
Szemléletünk
A Samsonite több mint egy évszázad óta védi az emberek tulajdonát utazások közben. Ma megőrizni és védeni akarjuk ezt a gyönyörű bolygót, amelyen mindannyian osztozunk, és vigyázni szeretnénk a közöttünk lévő legsebezhetőbbekre. A közösségekhez való hozzájárulás leghatékonyabb módszereiről hozunk döntést, és helyi szinten kerülnek megvalósításra. Bárhol a világon működünk is, három dolgot kívánunk tenni: megvédeni a Föld gyönyörű helyeit, elősegíteni a jólétet, és segíteni a kiszolgáltatott közösségeket.
A Föld gyönyörű helyeinek védelme
A Föld gyönyörű helyeinek védelme
Arra törekszünk, hogy megóvjuk a Föld gyönyörű helyeit újratelepítés és megőrzési projektek révén. Becslések szerint az általunk támogatott globális projektek több, mint 763 000 fát ültettek. Ezeknek a projekteknek lehetőségük van veszélyeztetett fajok védelmére, az ökoszisztémák lebomlásának megakadályozására, valamint az erdők és az ültetett területek légkörből való szénmegkötési képességének növelésére. Javítják ezen tájakon vagy közelében élő emberek életminőségét, valamint értékes élőhelyeket biztosítanak a vadon élő állatok számára.
Promoting Wellbeing
A jólét előmozdítása
Olyan szervezetek támogatását választjuk, amelyek a fizikai és mentális egészségi problémák megelőzésével és kezelésével foglalkoznak.
Promoting Wellbeing -Free Hugs
Empowering Vulnerable Communities
A kiszolgáltatott közösségek segítése
Arra törekszünk, hogy segítsük a kiszolgáltatott közösségeket olyan programok támogatásával, amelyek elősegítik az egyének, családok és közösségek fejlődését az egész világon.