Tartós értékeket és örökségünket az innovációt, a minőséget és ellenállóságot szem előtt tartva megalkottuk víziónkat, hogy a világ legfenntarthatóbb táska és bőröndcége legyünk.

Globális stratégiánk, mely a "Felelősségteljes utazásunk" nevet kapta, összefoglalja célkitűzéseinket 2030-ig - termékeink tervezésétől, tartósságukig, a bolygóra gyakorolt hatás csökkentésén át, és vásárlóink, partnereink és a közösségeket, védelméig, akikkel közösen üzleti sikereket érhetünk el.

Megkönnyítjük vásárlóinknak az utazást, a legjobb termékek megalkotásával és a legfenntarthatóbb és innovatívabb alapanyagok és gyártási technológiák használatával.

Termék életút
Termék életút
Tartós termékek gyártásával csökkenthetjük a globális hulladékprobléma terheit - de ez csak az első lépés; kollekcióink hosszabb garanciaidejével és az akár élethosszig tartható javításával lehetővé tesszük a hosszabb használati időt.
SZERVIZKÖZPONTOK
SZERVIZKÖZPONTOK
SZERVIZKÖZPONTOK
Samsonite terméke véletlenszerű sérüléseit és a károkat több, mint 200 szervizközpontban tudjuk orvosolni több, mint 65 országban a világon.
Termékinnovációk
Termékinnovációk
Termékinnovációk
Az erőforrásokat tiszteletben tartó dizájn állandó középpontban áll számunkra. Egyre gyakrabban választunk újrahasznosított alapanyagokból készült kiváló minőségű alapanyagokat.
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
További magyarázatot szeretnénk megosztani a termékcímkéinken és az online termékleírásunkban használt szövegekkel kapcsolatban, hogy leírjuk, mely részletek készülnek Recyclex™ anyagokból:
  1. Háló
  2. Háló vagy szövet, amely a nyitott részeket fedi be.
  3. Szövet
  4. Szövet pánt (vagy öv) az alapanyagból.
  5. Rugalmasság
  6. Nyújtható szövött pánt (vagy öv) textilből, amely megtartja eredeti formáját vagy igazodik.
PROXIS, A BŐRÖNDÖK ÚJ GENERÁCIÓJA
A Proxis Európában készült, teljes egészében újrahasznosítható héjakkal. Megvásárlásával elérhetővé válik az egyedi wecare szolgáltatás is, amely gondtalan javítási szolgáltatást és lehetőséget kínál a bőrönd felújítására vagy újrahasznosítására. Tudjon meg többet wecare oldalunkon.
MIÉRT FENNTARTHATÓBB AZ ECODIVER?
A főbb külső és belső szövetek legalább 95%-a újrahasznosított PET palackokból, Recyclex™ anyagtechnológiánk segítségével készül.A különböző termékek 4-47 darab újrahasznosított palackból készülnek.Ezenkívül a fekete díszítőszövet 95%-ban újrahasznosított ipari hulladékból készült nejlonból, a bélésünk pedig oldatfestékkel festett újrahasznosított PET-palackokból készül, így a szövet színezési folyamata kimaradt, ami kevesebb víz- és festékfelhasználást eredményezett. A szöveteink bevonata és hátlapja új anyagokból készült. Érdekelik a Samsonite fenntarthatósági kezdeményezései? Olvassa el a „Felelősségteljes utazásunk” stratégiát itt.
RESPARK, TARTÓS BŐRÖND MELY MÉG FENNTARTHATÓBB
A Respark az első Samsonite puha bőrönd kollekció melynek külső és belső anyaga legalább 97%-ban fogyasztók által termelt, újrahasznosított PET palackból a Recyclex™ anyagtechnológiánkkal készül. Minden Respark termék kialakításakor a tartósságra fókuszáltunk és megerősített anyagot használtunk. Emellett a legszigorúbb minőségi teszteknek vetettük alá termékeinket, hogy minél hosszabb ideig élvezhesse a velük való utazást. Tudjon meg többet a Resparkról a kollekció oldalán.
ESSENS. PONTOSSÁGGAL TERVEZVE. TARTÓSSÁGRA KÉSZÍTVE
Essens bőröndhéjainkkal az egyszer használatos műanyaghulladékból tartós, könnyű és erős bőrond lesz. Ezek a héjak legalább 70%-ban újrahasznosított polipropilénből készülnek fogyasztás utáni hulladékból, például joghurtos poharakból, míg a belső bélés és a belső heveder 97%-ban, illetve 100%-ban fogyasztás után újrahasznosított PET-ből készül, amely a Recyclex™ anyagtechnológiánk része. Kezdeményezés. Ez a kollekció Európa szívében készült, a héjgyártáshoz és a végtermék összeszereléséhez zöld áramot használunk. A minőségre való kompromisszumok nélküli összpontosításunk biztosítja a tartós, és erős terméket. Tudjon meg többet Essens kollekciónkon.
MIÉRT FENNTARTHATÓBB A MAGNUM ECO
Ismerje meg a Magnum ECO-t, amely a fenntarthatóság iránti innovatív elkötelezettségünket bemutatva olyan utazóknak terveztünk, akik megbízható, biztonságos és lenyűgöző útitársat keresnek. A Magnum Eco bőröndök héja legalább 70%-ban újrahasznosított polipropilénből készül fogyasztók által termelt hulladékból, például joghurtos poharakból, míg a belső bélés 97%-ban fogyasztás után újrahasznosított PET-ből készül, ami a Recyclex™ Anyagtechnológiai Kezdeményezésünk része. Ezt a kollekciót Európában gyártják, a héjgyártáshoz és a végtermék összeszereléséhez zöld áramot használnak fel.

Keményen dolgozunk a klímaváltozás hatásainkat csökkentésében és ezért tiszta széncsökkentési célokat határoztunk meg, melyekkel 2025-re szén-semleges vállalat leszünk. Mindemellett saját működésünket is átvizsgáltuk, hogy megértsük, milyen módszerekkel tudjuk az ellátási láncunkban is csökkenteni a károsanyag kibocsátást.

 A hatékonyság növelése
A hatékonyság növelése
Szeretnénk megérteni és felvázolni cégünk működéséhez kapcsolódó teljes szén-lábnyomunkat, ezért a leghatékonyabb módon szeretnénk csökkenteni a felhasznált energiát és a károsanyag kibocsátásunkat.
Célunk, hogy csökkentsük a működésünk során a szén intenzitást 2025-re 15% -al, a 2017-es adatokhoz képest, és 2019-re már 6,9 %-nál járunk.
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Károsanyag kibocsátás csökkentése
Továbbá megvizsgáltuk működésünk szén-lábnyomát, a termékeket és a csomagolásukat. Új gyakorlatokat vezetünk be a zöld energia használatával és innovációkkal klímaváltozás okainak leküzdésére.

Törődünk a velünk együtt dolgozó emberekkel és a közösségekkel, törekszünk a legjobb gyakorlatok mellett pozitív hatást kiváltani a közvetlen üzleti tevékenységünkön túl is, biztosítva ezzel a számukra megfelelő megélhetést.

Az emberi jogok tisztelete
Az emberi jogok tisztelete
Az emberi jogok tisztelete
Felelős vállalkozásként azt szeretnénk biztosítani, hogy a beszállításban dolgozó kollégáinkat jól és méltányosan kezeljék - Fenntartjuk a felelősségünket az emberi jogok tiszteletben tartása mellett, és betartjuk a vállalat egészére vonatkozó normákat.
SAMSONITE ETIKUS KARAKTERE
SAMSONITE ETIKUS KARAKTERE
Beszállítói magatartási kódexünk, a Samsonite Ethical Carter elvárja a beszállítóinktól az igazságos és felelősségteljes üzletet, így bárki, aki a Samsonite termékek gyártásában részt vesz, a megfelelő tiszteletben és törődésben részesül.
Felelősségteljes Beszerzés
Felelősségteljes Beszerzés
Beszállítónkkal azon dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy az általuk nyújtott áruk felelősségteljes feldolgozásból érkezzenek. Míg a jelenlegi társadalmi megfelelési programunk is erős, folytatjuk továbbra is normáink fejlesztését és biztosítjuk, hogy az emberi jogok védve vannak az ellátási láncunk teljes egészében.
2019-ben a Samsonite 314 ellenőrzést hajtott végre 288 első osztályú gyárban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy betartják-e a magas színvonalunkat és a felelősségteljes beszerzési irányelveinket. Folytatjuk a társadalmi megfelelési program kibővítését az emberi jogok elkötelezettsége érdekében.

Az embereink az egyik legnagyobb erősségünk. Szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel elérjük fenntarthatósági céljainkat. Biztonságos munkakörülmények nyújtásával, legjobb lehetőségek biztosításával, kultúrával és támogatással segítjük munkájukat. A Samsonite elkötelezett az egyenlő foglalkoztatás előmozdítása iránt.

ÉRTÉKEINK
ÉRTÉKEINK
Bánj úgy másokkal, ahogy Te szeretnéd, hogy bánjanak veled. Alapítónk, Jesse Shwayder egy márványdarabra véste alapelvét, melyet átadott a munkavállalóknak. Egy évszázaddal később, még mindig alapelvünknek tartjuk ezt a gondoltatot. A motto 5 alapvető értékre világít rá, melyek maghatározzák cégünk működését: vállalkozói szellem, partnerség,elköteleződés, családias közeg.
Diversity and Inclusion
Diversity and Inclusion
Diversity and Inclusion
Elkötelezettek vagyunk az olyan kultúrák iránt, melyek legalább annyira változatosak és vibrálóak, mint a világ, amit felfedezünk, így bárhonnan is érkezik, örömmel fogjuk az új embereket és mindenkinek ugyanúgy biztosítjuk a lehetőséget, hogy maximalizálja a benne rejlő lehetőségeket.
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
ELÉRNI A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGET
Munkatársaink világszerte több mint 50% -ban nők. Célunk az, hogy 2030-ig elérjük a nemek közötti egyensúlyt a kulcsfontosságú szerepekben.
A Samsonite-nál elkötelezettek, hogy változást érjünk el a társadalmi kérdésekben, és hogy visszaadjunk a helyi közösségeknek. Akár jótékonysági szervezetek támogatásával, akár időnk vagy termékeink adományozásával, tudjuk, hogy a jótékonysági erőfeszítéseink jelentős változást hozhatnak.
Szemléletünk
Szemléletünk
A Samsonite több mint egy évszázad óta védi az emberek tulajdonát utazások közben. Ma megőrizni és védeni akarjuk ezt a gyönyörű bolygót, amelyen mindannyian osztozunk, és vigyázni szeretnénk a közöttünk lévő legsebezhetőbbekre. A közösségekhez való hozzájárulás leghatékonyabb módszereiről hozunk döntést, és helyi szinten kerülnek megvalósításra. Bárhol a világon működünk is, három dolgot kívánunk tenni: megvédeni a Föld gyönyörű helyeit, elősegíteni a jólétet, és segíteni a kiszolgáltatott közösségeket.
A Föld gyönyörű helyeinek védelme
A Föld gyönyörű helyeinek védelme
Arra törekszünk, hogy megóvjuk a Föld gyönyörű helyeit újratelepítés és megőrzési projektek révén. Becslések szerint az általunk támogatott globális projektek több, mint 763 000 fát ültettek. Ezeknek a projekteknek lehetőségük van veszélyeztetett fajok védelmére, az ökoszisztémák lebomlásának megakadályozására, valamint az erdők és az ültetett területek légkörből való szénmegkötési képességének növelésére. Javítják ezen tájakon vagy közelében élő emberek életminőségét, valamint értékes élőhelyeket biztosítanak a vadon élő állatok számára.
Promoting Wellbeing
A jólét előmozdítása
Olyan szervezetek támogatását választjuk, amelyek a fizikai és mentális egészségi problémák megelőzésével és kezelésével foglalkoznak.
Promoting Wellbeing -Free Hugs
Empowering Vulnerable Communities
A kiszolgáltatott közösségek segítése
Arra törekszünk, hogy segítsük a kiszolgáltatott közösségeket olyan programok támogatásával, amelyek elősegítik az egyének, családok és közösségek fejlődését az egész világon.