C-Lite Spinner (4 kerék) 75cm

Nagy Méret2 hetes utazás

Ft 159.990,00

 Raktáron

Főbb

Szövött polipropilénből készült, mely Curv® néven is ismert. <b>Ez egy rendkívül ellenálló és könnyű alapanyag</b>. <br> 
<small>A Curv® a CANCO Hungary ltd. által regisztrált védjegy.</small>

Szövött polipropilénből készült, mely Curv® néven is ismert. Ez egy rendkívül ellenálló és könnyű alapanyag.
A Curv® a CANCO Hungary ltd. által regisztrált védjegy.

Tűnjön ki a tömegből ezzel a díjnyertes, <b>ikonikus, Európában</b> készült formával és éljen át egy első osztályú utazási élményt az ütéscsillapító, extrán megerősített designal.

Tűnjön ki a tömegből ezzel a díjnyertes, ikonikus, Európában készült formával és éljen át egy első osztályú utazási élményt az ütéscsillapító, extrán megerősített designal.

A <b>dupla húzószár</b> és a puha gurulású dupla kerekek garantálják a könnyű használatot, újabb szintre emelve az utazási élményt.

A dupla húzószár és a puha gurulású dupla kerekek garantálják a könnyű használatot, újabb szintre emelve az utazási élményt.

A belső, Samsonite márkázott huzat <b>Recylex TM</b> anyagból készült, 100 %-ban fogyasztók által használt PET palackok újrahasznosításával.

A belső, Samsonite márkázott huzat Recylex TM anyagból készült, 100 %-ban fogyasztók által használt PET palackok újrahasznosításával.

Fedezze fel a C-Lite termékeket Összes mutatása

Videók

Termék információ

Termék információ

Garancia 10 év globális garancia
Model Spinner (4 kerék)
Szín Off White
Anyag Szövött polipropolén
Terjedelem 75 x 51 x 31 cm (magába foglalva a fogantyúkat, kerekeket, alsó talpakat, oldalsó zsebeket és egyéb külső részeket)
Űrtartalom 94 L
Súly 2.8 kg
SKU 122861-1627

Részletek

Külső
Anyag információ Keményfedeles
Zár Combi lock with TSA
Cipzárak Igen
Fogantyúk Felső oldalsó és alsó fogantyúk
Húzófogantyú Kétszáras
Kerekek száma 4 kerekű
Kerekek Halk kerekek
Címketartó Integrated ID tag
Belső
Alsó rekesz Yes
Felső rekesz Igen
Elválasztó A felső részben
Pántok Az alsó részben
Hordozható töltőnek hely Igen
Több Információ

A kollekcióról

Büszkén mutatjuk be C-Lite kollekciónkat, mely hű maradt a nagyszerű szövött polipropilén, Curv alapanyagunkhoz (CURV® alapanyaga CANCO Hungary ltd. által regisztrált védjegy) és az előállításhoz szükséges techonlógiához. Ez az elképesztő, Európában készült kollekció most még komfortosabá teszi a használatát, hiszen dupla kerekekkel és meghosszabbított dupla húzószárral szereltük fel. Hihetetlen könnyedségével és kényelmes funkcióival az utazást még örömtelibbé teszi.
Ft 159.990,00

 Raktáron

 Raktáron