ECODIVER

  • Legnépszerűbb kollekciónk megújult. Kalandra tervezve.
  • Vízlepergető külső anyag
  • Újrahasznosított anyagból készült
  • Praktikusság és biztonság ötvözete a stílusos megjelenéssel

Ecodiver

Az Ecodiver új mércét állít fel hétköznapi kínálatunkban. Ebben a kollekcióban a praktikum és a stílusos dizájn ötvöződik, és a biztonságra, a kényelemre különös figyelmet fordítva lett kifejlesztve. Újrahasznosított anyagokból a Recyclex™ anyagtechnológiánk előírásai szerint készült. Az Ecodiver tökéletesen illeszkedik a fenntarthatósági stratégiánkba "Felelősségteljes utazásunk". Többek között ettől is lesz tökéletes választás a körülöttünk lévő világ felfedezésére. És Ön? Mi lesz a következő kalandja? Az Ecodiver bárhová elkíséri.

  easyJet
Ezt a modellt ingyen felviheti az easyjet járatokra.
Kérjük, mindig ellenőrizze a légitársaságok előírásait az utazás megkezdése előtt.
Recyclex Material
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
MITŐL LESZ AZ ECODIVER VÍZLEPERGETŐ?
MITŐL LESZ AZ ECODIVER VÍZLEPERGETŐ?

Ecodiver kollekciónk vízlepergető külső szövetéről ismert, amelyet szintén vízlepergető külső cipzárral kombináltak. Ezt úgy érik el, hogy egy bevonóréteget visznek fel a szövet tetejére, így az anyag vízhatlanabbá válik 1500 mm-es vízmennyiségig, és nagyobb kopásállóságot biztosít.

MIÉRT FENNTARTHATÓBB AZ ECODIVER?
MIÉRT FENNTARTHATÓBB AZ ECODIVER?

A főbb külső és belső szövetek legalább 95%-a újrahasznosított PET palackokból, Recyclex™ anyagtechnológiánk segítségével készül.A különböző termékek 4-47 darab újrahasznosított palackból készülnek.Ezenkívül a fekete díszítőszövet 95%-ban újrahasznosított ipari hulladékból készült nejlonból, a bélésünk pedig oldatfestékkel festett újrahasznosított PET-palackokból készül, így a szövet színezési folyamata kimaradt, ami kevesebb víz- és festékfelhasználást eredményezett. A szöveteink bevonata és hátlapja új anyagokból készült. Érdekelik a Samsonite fenntarthatósági kezdeményezései? Olvassa el a „Felelősségteljes utazásunk” stratégiát itt.