Szállítás és visszaküldés

Szállítási lehetőségek

Általános házhozszállítás 4 munkanapon belül - 20.000 ft feletti rendelés esetén ingyenes

Az általános házhozszállítás 20.000.- Ft feletti magyarországi rendelés esetén, ingyenes. A kiszállítás 5 munkanap közti időszakot vesz igénybe. A szállítási időt nem lehetséges garantálni. Amennyiben rendelésének ideje pontos dátumhoz kötött kérjük, használja expressz házhozszállítási szolgáltatásunkat. A Samsonite, Magyarországon a UPS igénybevételével végzi a szállítást. Kérjük, legyen megfontolt, mert ez a futárszolgálat igényelheti egy felnőtt (18. életévét betöltött) személy aláírását szállítmánya átvételekor. Amennyiben senki nem tudja fogadni a szállítmányt, lehetősége van kapcsolatba lépni a UPS futárszolgálattal, a szállítás dátumának vagy az átvétel helyszínének módosításával kapcsolatban. Javasoljuk a szállítást egy üzlet címre igényelni.

Üzletben való átvétel 4 munkanapon belül - Ingyenes

A Samsonite.hu-n szintén lehetősége van leadni bőröndje(i) rendeléseit és egy üzletben átvenni azt(azokat), a házhozszállítás helyett. Ez a szolgáltatás ingyenes. Ez az átvétel csak a kijelölt üzletekben lehetséges, ez az opció csak azoknak a vásárlóknak jelenik meg, akik helyben, közel tartózkodnak a szolgáltatást kínáló üzlethez.

Hogyan működik?

Amennyiben szeretne élni az üzletben történő átvétel lehetőségével kérjük, kövesse a következő lépéseket:

 1. Válassza ki a termékét

  Válassza ki az ön által preferált Samsonite termékét(eit) (legfeljebb 3 terméket lehet választani az üzletben való átvételhez)

 2. Válasszon üzletet

  Válassza az 'Üzletben való átvétel' lehetőségét a termék oldalon vagy válassza a szállítás opciónál az 'Üzletben való átvétel'-t a fizetés folyamán. Megadhatja, melyik boltban kívánja átvenni megrendelt termékét/termékeit. (Csak az erre a szolgáltatásra kijelölt üzletek közül választhat).

  Itt szintén megtekintheti, hogy terméke készletről azonnal átvehető, vagy 4 munkanapon belül lesz elérhető, átvehető.

  Kérjük, vegye figyelembe: a fizetés nem online történik. A teljes összeg, az átvétellel egy időben az üzletben kerül kiegyenlítésre.

 3. Megerősítő email fogadása, a rendelés készen áll az átvételre

  Küldünk egy emailt, amikor rendelése megérkezett az üzletbe és készen áll az átvételre. Rendelése átvehető az üzletben az email fogadását követő 14 napon belül.

 4. Átvétel az üzletben

  Amikor átveszi rendelését a kiválasztott üzletből kérjük, nyomtassa ki és vigye magával a megerősítő emailt. A teljes összeg megfizetése az üzletben teljesül.

Szállítási Szolgáltató Információ

Felhívjuk figyelmét, hogy a futárszolgálat a szállítmánya átvételekor aláírást kérhet valakitől. Minden terméket alá kell írnia kiszállításkor, egy 18. életévét betöltött, vagy idősebb felnőttnek. Amennyiben nem tartózkodik a megadott címen senki, aki fogadni tudja a szállítmányt, Ön felveheti a kapcsolatot futárszolgálatunkkal,hogy egyeztessen egy másik szállítási időpontot, vagy helyszínt, ahol a megrendelt termékeket át tudja venni.

Visszaküldési irányelv

Visszavonási joga

Garantáljuk a teljes vevői elégedettséget. Amennyiben nincs teljesen megelégedve online vásárlásával, visszaküldheti a nem használt árucikket az eredeti csomagolásban, ha az megfelel az alább részletezett előírásoknak. Önnek jogában van elállni az adásvételi szerződéstől bármikor, a szállítástól számítva legfeljebb 14 naptári napon belül. Személyre szabott termékekre nem terjed ki a visszalépés joga.

Visszaküldeni csak nem használt terméket szabad, hiteles címkéve, használati útmutatóval, garancialevéllel és minden egyéb függő címkével ellátva, az eredeti csomagolásba csomagolva. Ön a felelős azért, hogy a termékek mielőbb visszakerüljenek hozzánk. Amennyiben az Ön visszalépéséből eredő visszaküldött termékek nincsenek újra- eladható állapotban, az Ön visszaküldését nem áll módunkban elfogadnunk.

Visszalépési jogának gyakorlásához kérjük, kövesse az alábbi visszaküldési eljárást :

Visszaküldési útmutató

 1. Kérjük, töltse ki a visszaküldési nyomtatványt. 3-5 munkanapon belül emailben küldeni fogunk egy visszaküldési címkét, egy visszaküldési számot és további instrukciókat, hogy véglegesítse visszaküldését.
 2. Csomagolja be a terméket a visszaküldéshez (csak nem használt terméket, hiteles címkékkel, használati útmutatóval, garancia levelekkel és egyéb függőcímkékkel és csomagolásokkal) az eredeti karton dobozba, megelőzve az esetleges sérüléseket a szállítás során.
 3. Kérjük, nyomtassa ki a visszaküldési címkét és ragassza a visszaküldendő csomagra. A visszaküldési címke tartalmazza az összes kért adatot, mint az Ön nevét; címét; telefonszámát; termék számot és/ vagy a visszaküldendő termék leírását; és a visszaküldési számot.
 4. Kérjük, figyelmesen olvassa el a visszaküldési instrukciókat és vegye fel a kapcsolatot expressz futárszolgálatunkkal a termék felvételével kapcsolatosan amint az jelölve van a visszaküldési instrukción. A visszaküldési címkéről, visszaküldési számról és a visszaküldési instrukciókról küldött emailtől számított 7 naptári napon belül, Önnek kell elrendeznie a felvételt futárszolgálatunkkal.
 5. Amennyiben eleget tett a fent említett követelményeknek, visszatérítjük a vételárat, beleéretve az általános szállítási költséget is. A visszatérítést 14 napon belül teljesítjük, miután kitöltötte a visszaküldési nyomtatványt és mi fogadtuk a termék felvételének igazolását szállítási szolgálatunktól, az Ön visszaküldésének kérésére.
 6. Abban az esetben, ha Ön nem tett eleget minden visszaküldési követelménynek, egy emailben közöljük, miért nem tudtuk jóváhagyni visszaküldését, 14 napon belül.

Kérjük, csak az online megvásárolt termékeket küldje vissza a fent leírt eljárások szerint. Az online megvásárolt termékek nem küldhetők vissza üzleteinkbe vagy kereskedőink hálózatába.

Hibás termék, sérült termék vagy a szállítás során elveszett termék és téves szállítás.

Átvételkor ellenőrizni kell, hogy a szállítmánya megfelelő-e. Amennyiben eltérés adódna vagy probléma merülne fel a rendelésével kapcsolatban kérjük, kövesse az alább leírt visszaküldési eljárás folyamatát."Önnek visszalépési joga van" 24 órán belül. Ugyanakkor, hibás termékek, vagy a mi hibánk következtében visszaküldött termékek esetében, szintén visszatérítjük a felmerülő költségeket, a visszaküldött termékek esetében. A készlet erejéig, küldünk egy új Szállítási Értesítő e-mailt és automatikusan, azonnal szállítjuk Önnek, saját költségünkön a helyes csere terméket.