Szeretnénk, ha a világ felfedezését a bolygónk fenntarthatósága mellett tudnánk folytatni. Ezért a folyamat teljes egészére odafigyelünk - kezdve a termékek gyártásával, egészen a tartósságukig. Az új Proxis bőröndöt többéves utazásra és kalandra terveztük, hogy társa legyen bármerre megy. Most egy új és különleges szolgáltatást vezetünk be, mely terméke életútja során végigkíséri Önt.

Fontos számunkra, hogy tisztában legyen a Samsonite wecare szolgáltatás nyújtotta előnyökkel mikor megveszi & regisztrálja Proxis bőröndjét.

GONDTALAN SZOLGÁLTATÁSOK

nem kérdés, hogy amennyiben szüksége van terméke megjavítására, beleértve az utazás során keletkezett károkat (légitársaságok által például) - a szolgáltatás nem tartalmazza az esztétikai sérüléseket, vagy a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat (*).

ALAPOS VIZSGÁLAT

terméke teljeskörű átvizsgáláson esik át, miután beérkezett szervizünkbe. Kitisztítjuk, kicseréljük a kerekeket, amennyiben szükséges, hogy biztosítsuk Proxis terméke ugyanannyira jól működjön, mint amikor megvette.

CSERE & ÚJRAHASZNOSÍTÁS

amennyiben bőröndje nem javítható (*), kicseréljük és újrahasznosítjuk javíthatatlan termékét. Így a javíthatatlan bőröndje ökológiai lábnyomát a legkisebbre csökkentjük. Csak pár olyan alkatrészt használunk, amit ma még nem tudunk újrahasznosítani, de ezeket az alkaltrészeket eltesszük és minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezeknek is új életet találjunk.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS & JUTALMAZÁS

megszervezzük terméke felvételét a saját költségünkön és megköszönve márkahűségét, a regisztrált termék igazolását követően, egy 10 %-os kedvezményre jogosító kupont küldünk Önnek, amit a következő vásárlásakor tud felhasználni. Ez a kupon 12 hónapig érvényes, online és márkaboltjainkban, és partnereinknél.

TOVÁBBI 10 ÉV ÚJRAHASZNOSÍTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁS

A 10 éves garanciális időszakon felül további 10 éven keresztül elérhetővé tesszük bőröndje újrahasznosításához kapcsolódó szolgáltatásunkat, tehát a termék megvételétől számított 5. és 20. év között továbbra is behozhatja termékét, mi újrahasznosítjuk és 10 % kedvezménnyel jutalmazzuk következő vásárlásából.

(*) Szolgáltatásunk nem terjed ki a nem megfelelő használatból eredő károkra ( úgy, mint szokatlan elemekkel való közlekedés), hanyagság, baleset, kopás, extrém hőmérséklet, oldószerek, savak, víz, vagy bármilyen más nem működéshez köthető külső megjelenéshez köthető sérülések.

Elektromos, elektronikus alkatrészek és csatlakozók, kábelek, illetsztések és akkumulátorok csak a törvényes vagy helyi törvényen alapuló előnyeit élvezheti, mely államonként és országonként változhatnak.