Célunk, hogy a világ legfenntarthatóbb bőrönd- és táskákkal foglalkozó vállalatává váljunk. Ezért összpontosítunk az egész útra – a termékeink gyártásától egészen az utolsó használati időkig. Az új Proxis bőrönd úgy készült, hogy kibírja az évekig tartó utazást, és csatlakozzon Önhöz, bárhová is szeretne menni. Tartalmaz egy egyedi szolgáltatást is, amely terméke élettartama alatt elkíséri Önt: Samsonite wecare. Ez a program gondtalan javítási szolgáltatást kínál, és biztosítja a bőrönd újrahasznosítását vagy újra felhasználását annak élettartama végén.

Fontos számunkra, hogy tisztában legyen a Samsonite wecare szolgáltatás nyújtotta előnyökkel mikor megveszi & regisztrálja Proxis bőröndjét.

MIÉRT LETT SOKKAL FENNTARTHATÓBB A PROXIS?

EGYSZERŰ JAVÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS

nem kérdés, hogy amennyiben szüksége van terméke megjavítására, beleértve az utazás során keletkezett károkat (légitársaságok által például) - a szolgáltatás nem tartalmazza az esztétikai sérüléseket, vagy a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat (*).

ALAPOS VIZSGÁLAT

terméke teljeskörű átvizsgáláson esik át, miután beérkezett szervizünkbe. Kitisztítjuk, kicseréljük a kerekeket, amennyiben szükséges, hogy biztosítsuk Proxis terméke ugyanannyira jól működjön, mint amikor megvette.

MINIMÁLIS ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM

amennyiben bőröndje nem javítható (*), kicseréljük és újrahasznosítjuk javíthatatlan termékét. Így a javíthatatlan bőröndje ökológiai lábnyomát a legkisebbre csökkentjük. A termék főbb részeinek alkatrészeit megőrizzük. Csak pár olyan alkatrészt használunk, amit ma még nem tudunk újrahasznosítani, de ezeket az alkaltrészeket eltesszük és minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezeknek is új életet találjunk.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS & JUTALMAZÁS

Az Ön régi Proxis termékének cseréje vagy megújítása után, hűségét megköszönve 10%-os kedvezménykupont küldünk Önnek. Ez a kupon 12 hónapig érvényes minden üzletünkben vagy online vásárlás során.

TOVÁBBI 10 ÉVES „ÚJRAHASZNOSÍTÁSI VAGY FELÚJÍTÁSI” SZOLGÁLTATÁS

A 10 éves garanciális időszakon felül további 10 éven keresztül elérhetővé tesszük bőröndje újrahasznosításához kapcsolódó szolgáltatásunkat, tehát a termék megvételétől számított 5. és 20. év között továbbra is élvezheti a szolgáltatás előnyeit.


#OURRESPONSIBLEJOURNEY


A tartós változáshoz időre van szükség.
Ez egy utazás, nem egy verseny.

(*) Szervizszolgáltatásunk nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból, normál kopásból eredeő károkra, a kozmetikai sérülésekre, például karcokra, horpadásokra, foltokra, színváltozásokra vagy a termék megjelenésének egyéb nem funkcionális változásaira.

Az elektromos és elektronikus alkatrészekre és csatlakozásokra, kábelekre, adapterekre és akkumulátorokra csak a törvényben meghatározott garancia vonatkozik, amely államonként vagy országonként változhat.