GT Supreme Bailhandle 14.1"

Winners are not people who never fail, but people who never quit.

 

Openroad Weekender Backpack 43.9cm/17.3”

 

GT Supreme Laptop Backpack 15.6”

Don’t be afraid to give up
the good to go for the great.

John D. Rockefeller

XBR Laptop Backpack 39,6cm/15.6”

 

GT Supreme Laptop Backpack 14.1”

If you can't fly, then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.

Martin Luther King

Infinipak Security Laptop Backpack 39.6cm/15.6”

 

Cityscape Class Laptop Backpack 15.6”

Sometimes you win,
sometimes you learn.

John Maxwell

Cityscape Style Laptop Backpack 14”

My life, my choices,
my mistakes, my lessons, my business.

 

Openroad Laptop Backpack 39.6cm/15.6”

 

Pro-DLX 4 Laptop Backpack 14.1”

Good things come to those who wait, the best things come to those who don't give up.

 

Pro-DLX 4 SP Laptop Backpack M 14.1”

People have within their own hands the tools to fashion their own destiny.

Murray Lincoln

Cityscape Tech Laptop backpack 17.3”

Be a surfer. Watch the ocean. Figure out where the big waves are breaking and adjust accordingly.

 

GT Supreme 2-in-1 Tablet Slingpack 9.7”

Life is like riding a bicycle: to keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Urban Arc Laptop Backpack 16”

You don't have to be great to start, you have to start to be great.

Zig Ziglar

Highline Bailhandle 14.1"

 

Zalia rectangular backpack 14.1”

 

Zalia organized bailhandle 14.1”

 

Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
technology-collections

Samsonite technology

Hi-tech üzleti táskák

technology-collections

Samsonite technology

Hi-tech üzleti táskák

A mai ember élete folytonosan összefonódik a technológiai fejlesztésekkel, melyek életét jellemzik. A Samsonite Technology üzleti táska kollekciói nagyszerű értéket kínálnak az üzleti felszerelések innovatív megközelítéséhez, az elektronikai eszközeinek praktikus tárolásának és egy fesztelen, mindennapi megjelenés kombinálásával.

Fedezze fel a samsonite technology-t

leather-business-bags

Samsonite üzleti bőrtáskák

leather-business-bags

Samsonite üzleti bőrtáskák

Ízléses, kifinomult bőrtáskák és aktatáskák. Prémium anyagok, természetesen tartós bőr, mint a jó bor, javul, amint érik. A bőrtáskák bármelyik cégnél stílusosak és ízlésesek. Ezek a bőrtáskák előnyt jelentenek az uraknak és hölgyeknek a Samsonite történelméből, értékessé és önmagukért válnak kívánatossá.

Fedezze fel bőr kollekciónkat

heritage-collections

Samsonite heritage

Klasszikus, elegáns üzleti táskák

heritage-collections

Samsonite heritage

Klasszikus, elegáns üzleti táskák

A Samsonite Heritage üzleti táska kollekciók megtestesítik az igazi márkát. DNS-ből gyökerezve, több mint egy évszázados minőség és erő, tökéletesen illik a mindennapos rohanáshoz. Ezek a tartós táskák a kényelem fokozására lettek tervezve, mind az üzleti életben, mind az utazás során, míg hatékony elrendezésük és letisztult formájuk extra mérföldek megtételére hívják Önt.

Fedezze fel a samsonite heritage-t

Crossover bags

Crossover táskák

Hétköznapi táskák urak részére

Crossover bags

GT Supreme Crossover bag

Ft 34.990,00

Több Információ

Crossover táskák

Hétköznapi táskák urak részére

Fedezze fel a Samsonite férfi táska sorozatát a mindennapokhoz. Ezek a klasszikus, mégis megkülönböztethető táskák, nagyszerűek szabadidős használatra, mind azt a kényelmet és praktikusságot kínálja, amit elvár a Samsonite-tól. A kezek tökéletes szabaddá tétele a személyes, modern mobilitásért, ezek a férfi crossover és válltáskák számos kiváló minőségű anyagból készültek, beleértve a prémium tiszta bőrt is.

Fedezze fel a crossover táskákat táskák urak részére

lite-biz

LITE-BIZ

Curv® Technológiával Készült Kabin Bőrönd

lite-biz

Lite-Biz Upright (2 kerék) 56cm

Ft 119.990,00

Több Információ

LITE-BIZ

Curv® Technológiával Készült Kabin Bőrönd

Lite-Biz a Samsonite első Curv® technológiával készült kollekciója egy elülső zsebbel kiegészítve. Ez a speciális bőrönd kollekció azonnali hozzáférést biztosít utazási dokumentumaihoz, üzleti és személyes értékeihez a reptérti ellenőrzés vagy az utazás során.

A Lite-Biz kombinálja a feltűnő külsőt az extrém erővel és könnyedséggel, és válik így a legideálisabb bőrönddé az üzleti utazás során.

FEDEZZE FEL A LITE-BIZ VILÁGÁT

gt-supreme

GT Supreme

Rendkívüli Üzleti Funkciók

gt-supreme

GT Supreme Laptop Backpack

Ft 74.990,00

Több Információ

GT Supreme

Rendkívüli Üzleti Funkciók

A stílusos laptop táska kollekciót az autómobilok világa ihlette, a GT Supreme képviseli a stílus és luxus világát az üzleti életben. A kifinomult design felső kategóriás kiegészítőkkel társul, mely lehetővé teszi, hogy magsabb szintre lépjünk az eleganciában és komfortban.

FEDEZZE FEL A GT SUPREME VILÁGÁT

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Különösképpen hölgyeknek, megalkottunk egy business vonalat, kifinomult sikkes kivitellel. Levehető iPad tok és laptop rekesz jellemzi, ezek a táskák rendkívül praktikusak és rendezettek, tökéletes kombinációja az üzleti és női kézitáskának.

Mutasd az összes pc rekesszel ellátott Mutasd az összes kiegészítőt

Laptop Bag Finder

Laptop & tablet táska kereső

Megfelelő a laptop táskája?

Laptop Bag Finder

Megfelelő a
laptop táskája?

Laptop & tablet táska kereső

A laptopok világ körüli utazásokra készültek, továbbá az otthona és munkahelye közti ingázásához. Használja laptop táska keresőnket, megadva laptopja méreteit és találja meg a tökéletes laptop táskát könnyedén!

Laptop táska kereső Összes laptop táska megtekintése

Introducing the RFID-Blocking Wallet

Bemutatjuk az RFID blokkoló pénztárcát

Védje meg a személyes értékeit!

Egy egyszerű és kényelmes mód, hogy biztonságban tudja értékeit! A skimming térnyelésével érdemes figyelmet fordítani hitelkártyája és igazolványai különleges védelmére. A skimming technológia lehetővé teszi a kártyaadatok illegális lemásolását. A Samsonite RFID blokkoló pénztárcái megvédik a skimming technika alkalmazásával történő fizetési és személyazonossággal való visszaélésektől, RFID-blokkoló anyagot építve a pénztárca külső és belső rétegei közé.

Tekintse meg az RFID-blokkoló pénztárcáinkat és táskáinkat Nézze meg a videót

Laptop Backpacks

LAPTOP HÁTIZSÁKOK

A szabad kezes megoldás

Ha Ön olyan laptop felhasználó, aki gyakran van úton és szereti, ha kezei szabadok, válasszon egyet laptop hátizsáljaink közül, melyek speciálisan kialakított laptop rekesszel vannak ellátva. Számoljon elektronikai berendezései nagyszerű védelmére, míg további értékei is kényelmesen elférnek a táska belsejében.

Akár egy elegánsabb vagy egy hétköznapi használatra választ lapotop táskát, a Samsonite a különböző stílusok széles variációját biztosítja az üzleti, egyetemi vagy hétköznapi használatra. Ne hagyja ki a kerekes laptop hátizsákjainkat sem az extra ruggalmasság jegyében!

VÁSÁROLJON LAPTOP HÁTIZSÁKOKAT

Laptop táskák

Egy laptop vagy egy tablet gyakran épp olyan értékes tartalom, mint a hagyományos poggyász kellékek, így lényeges, hogy megfelelő védelmet kapjanak egy laptop táskában, amikor Ön úton van. Akár munkához van szüksége laptopjára, akár családi használathoz, mindegyik Samsonite táska, tartó és tablet tartó több méretben jelenik meg, továbbá szigorú tervezésen, tesztelésen és gyártási programon mennek keresztül, így biztos lehet benne, sosem hagyják Önt cserben.

Amennyiben inkább az alkalmi stílust keresi vagy szeretné folytatni a technológiát diszkrétebben, laptop futár táskáink vagy laptop hátizsákaink talán megfelelőbbek szükségleteinek. Elérhető akár formális stílusban, amely inkább illik az üzleti környezethez, vagy egy nyugodtabb stílusban, amely ideális főiskolához vagy szabadidős elfoglaltsághoz, a Samsonite rendelkezik az Ön szükségleteinek megfelelő táskával.

Védelmi funkciók, mint például a csúszásgátló pántok, laptop védelem, ütéselnyelő vagy XRD zónák, kényelmes fogantyúk, puha tapintású zsebek a tabletek megóvására és praktikus naprakész elrendezés tollak , iratok, telefonok és kábelek számára.

Egy napi üzleti utazó, előnyben részesítheti laptop aktatáskánkat, vagy miért ne vizsgálná meg a Mobil Irodát?Tökéletesek lényeges üzleti dolgai továbbá egy váltás ruha szállítására. Mindez megtalálható egy praktikus kabin méretű kerekes laptop táskában