FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES
ÜZLETI TÁSKÁT

HÖLGYEKNEK URAKNAK UNISEX

Add initials for free on your laptop bag

AJÁNDÉK BETŰK A
LAPTOP TÁSKÁHOZ

HÖLGYEKNEK URAKNAK

FIND THE PERFECT UNDERSEATER

TALÁLJA MEG A
TÖKÉLETES UNDERSEATERT

VÁSÁROLJON MOST

Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Laptop backpacks

Laptop táskák uraknak

Kiváló rendszerezhetőség

Laptop backpacks

Laptop táskák uraknak

Kiváló rendszerezhetőség

Ha Ön sokat van úton laptopjával, válasszon egy olyan üzleti táskát, amit külön laptop rekesszel láttunk el. Tárolja elektromos készülékeit és egyéb értékeit külön erre a célra kialakított rekeszekben. Akár egy komoly üzleti megbeszélésre, akár egy informálisabb stílust keres egyetemi vagy szabadidős tevékenységekhez keres táskát, a Samsonite minden esetre tud ajánlani egy megfelelő modellt, akár egy gurulós laptop hátizsákot. Ne hagyja ki a különleges kiegészítőket, mint a párnázottság, csúszásgtáló pántok, kényelmes fogantyúk és kiváló rendszerezhetőség.

VÁSÁROLJON MOST

business-bags-for-her-2019

Laptop táskák hölgyeknek

Kifinomult, elegáns modellek

Ladies Laptop bags for her

Laptop táskák hölgyeknek

Kifinomult, elegáns modellek

A Samsonite speciális üzleti vonalát, az Ön igényeit figyelembe véve alkották. Kifinomultság, elegancia jellemzi, tablet tartó és/ vagy laptop rekesz különböző képernyő méretekhez. Ezek a praktikus, jól rendezhető laptoptáskák tökéletes kombinációi az üzleti-kézitáskának

MUTASSA AZ ÖSSZES LAPTOP REKESSZEL RENDELKEZŐ KÉZITÁSKÁT

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Új, városi, lendületes márkánk

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Új, városi, lendületes márkánk

Samsonite RED: a Samsonite újgenerációs hátizsákjai és táskái az új generáció részére, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt, különböző formákban és méretekben. Edzés reggel egy találkozó előtt, Jóga ebédszünetben vagy munka után egy ital a barátokkal: folyamatosan mozgásban vagyunk a munka és szórakozás közti éles határ egyre halványabbá válik. A Samsonite RED része lehet mindennapi tevékenységének, köszönhetően ezeknek a stílusos, praktikus és tartós táskáknak.

Fedezze fel az új Samsonite RED kollekcióját és részesüljön a Red világából.

FEDEZZE FEL

btb-2019_cases-sleeves

Tablet & laptop tokok

Praktikusan tökéletes minden eszköznek

btb-2019_cases-sleeves

Tablet & laptop tokok

Praktikusan tökéletes minden eszköznek

Akár egy megbeszélésre siet, akár otthonról ingázik a munkahelyére, elektromos eszközeinek szükségük van a megfelelő védelemre. Olyan elegáns tablet és laptop tokokat ajánlunk, melyek megvédik eszközeit a karcolásoktól, ütődésektől és a folyadékoktól. Fedezze fel a teljes kollekciót most.... bármerre is viszi az üzleti élet!

Vásároljon most

Ajánlataink
  • Ft 46.990,00 Ft 35.242,50
    -25%
    -25%
  • Ft 49.990,00 Ft 34.993,00
    -30%
    -30%
Business Leisure: Bleisure

Bleisure travel

Az üzleti utazók legújabb életstílusa

Az üzlet és kikapcsolódás fogalma még soha nem állt ennyire közel egymáshoz. Üzleti utazásainkat meghosszabbítjuk, hogy megismerhessük a helyi kultúrát, a környéket, mert mindenre kíváncsiak vagyunk. Utazásra születtünk, ami azt jeleti, hogy minden utazás során szeretnénk hazavini magunkkal valamit, még akkor is, ha üzleti úton vagyunk.

Bőröndjeink úgy lettek tervezve, hogy támogassák bleisure életstílusát! A különállló rekeszekben könnyedén elkülönítheti a nyaralós holmikat a munkához szükséges kelllélektől. Bleisure táskáink gyors hozzáférést biztosítanak értékeihez, külön zsebekkel rendelkeznek az elektromos eszközöknek és elég könnyűek, hogy A-ból B-e eljutni!

Fedezze fel bleisure táskáinkat most