EURÓPÁBAN KÉSZÜLT

EURÓPÁBAN KÉSZÜLT

A Samsonite büszkén kínálja Európában gyártva címkével ellátott termékeit, ami a mai napig a világ harmadik legtöbbet érő címkéje.

A fontosabb jellemzők, amik ehhez a címkéhez tartoznak:

  • Kiváló minőségű termékek
  • Rövid szállítási távolságok
  • Magasszintű biztonsági szabványok
  • Tisztességes munkakörülmények az alkalmazottak számára

Hol gyártjuk a
termékeinket?

Belgiumban, Oudenaarde-ban
Belgiumban, Oudenaarde-ban

A Samsonite, mint európai márka hírnevének helyreállítása érdekében az Európa szívében található gyártó üzemünk csúcstechnológiát biztosít a jövőálló utazótáskák előállításához. Megújuló villamos energiát termelünk a tetőn elhelyezett napelemekből, és ezt a tiszta energiát a helyszíni munkák áramellátására használjuk.

Szekszárd, Magyarország
Szekszárd, Magyarország

A Samsonite 2017 szeptemberében nyitotta meg magas szinten optimalizált második magyarországi üzemét. Együttesen több, mint 40.000 m2 működési területével a két üzem a várakozások szerint mintegy 1,4 millió terméket fog előállítani 2018-ban. Július 21 óta szekszárdi gyárunk 100%-ban megújuló zöld energiával működik.

Minőségtesztek

Minden utazás alkalmával. Minden egyes nap. Valószínűleg nem is gondolta volna, azonban minden egyes Samsonite termék a lehető legszigorúbb ellenőrzéseken és teszteken esik át, mielőtt forgalomba hoznánk. A legvégső tesztet természetesen Ön, a fogyasztó végzi.