Nagy Méretű Bőröndök (70-79cm)

A leggyakrabban vásárolt modell, ideális bármilyen utazónak, akár csak évente egyszer, vagy ötször indul útnak. Tökéletes több utazónak közös pakolásra, családoknak és gyerekekkel utazóknak. A méret tökéletesen passzol egy 2 hetes családi nyaraláshoz.

Tegye egyedivé ingyen
Tegye egyedivé bőröndjét lézergravírozással
Így igazán különleges lesz az utazások során
C-Lite Spinner (4 kerék) 75cm 75 x 51 x 31 cm | 2.8 kg
Tegye egyedivé ingyen
Tegye egyedivé bőröndjét lézergravírozással
Így igazán különleges lesz az utazások során
Nuon Bővíthető Spinner (4 kerék) 75cm 75 x 49 x 30/33 cm | 3.6 kg
Eco-Friendly
ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAG HULLADÉKBÓL KÉSZÜLT
Magnum Eco Spinner (4 kerék) 75cm 75 x 51 x 32 cm | 4.2 kg
Tegye egyedivé ingyen
Tegye egyedivé bőröndjét lézergravírozással
Így igazán különleges lesz az utazások során
Lite-Box Spinner (4 kerék) 75cm 75 x 50 x 29 cm | 3.1 kg

Nagy Méretű Bőröndök Széles Választéka

Találja meg a legjobb bőröndöt kollekciónk széles választékából. A Samsonite rendkívül népszerű nagy bőrönd modelljei (70-79cm) a nagy pakoló lehetőség sokoldalúságát és a könnyű használatot kínálják Erre a méretre szüksége van, akár egyszer, akár ötször utazik egy évben. Praktikus családoknak és a gyermekekkel utazóknak, olyan mozgásteret biztosít önnek, ami kevés bőrönddel lehetséges. Ez a méret gyakorlatilag alkalmas két hetes családi nyaraláshoz. Ha szüksége van rá, válassza a bővíthető verziót, ami nagyobb kapacitást kínál.

Mekkora egy nagy méretű bőrönd?

Nagy bőröndjeink 70-79 cm magasak. Pakoló kapacitásuk 55-140L közé tehető. Csak képzelje el, mennyi ruha és cipő fér el ezekben a bőröndökben.

Melyik a jobb választás: spinner vagy upright bőrönd?

Spinnerek 4 kerekűek, mellyel bármely irányba könnyen forgathatóak. Mivel nem kell húzni a bőröndöt könnyűvé és komfortossá teszi az utazást. Upright bőröndöknek csak 2 kereke van, de továbbra is egy nagyon jó, tartós alternatíva. Egy upright bőrönd hatalmas pakolóteret biztosít dolgainak.

Hogyan tudom személyessé tenni a bőröndömet?

Három különböző lehetőség van a nagy bőröndök egyedivé tételére: gravírozással, dombornyomással vagy egyedivé tett bőrönd címkével A speciális kialakítású címkére akár 3 kezdőbetűs dombornyomást tudunk csinálni. Különböző betűszínekből,betűtípusokból, emojikból és ikonokból választhat. Amikor keresi bőröndjét csak rá kell pillantania a zár mellett található címkére, hogy meggyőzödjön melyik az Öné. A bőrönd foggantyújára kérhet gravírozást akár az Ön nevével vagy egy maximum 25 karakterből álló személyes üzenettel is. Monogrammozhat bőrönd címkét vagy kulcstartót, ezek a címkék levehetőek, így akkor használhatja amikor csak akarja. A címkékre maximum 3 betűt, ikont, emijot, számot monogrammozhat melyek több divatos színben választhatóak.

A környezetbarát nagyméretű böröndök ugyanannyira jók?

Természetesen. Az utazók egyre környezettudatosabbá válnak, a mi célunk az, hogy minden utazó számára megtaláljuk a tökéletes környezetbarát bőröndöt, a minőség megőrzésével. Együtt dolgozunk SUEZ-el és LyondellBasell-el a kemény öko bőröndök gyártásában, melyek újrahasznosított műanyag hulladékból készülnek. A puha bőröndjeinkhez Recyclex® anyagot haználunk, amely nem csak környezetbarát de rugalmas és tartós minőséget biztosít.

Mi fér el egy nagy méretű bőröndben?

Nagy méretű bőröndjeink két hetes utazáshoz ideálisek. Ezt a gyakorlatban azt jelenti, hogy bele tud pakolni: 10 trikót/pólót, 4 pulóvert, 4 nadrágot, 2 dzsekit, 3 pár zoknit, piperetáskát, fürdőruhát és 15 fehérneműt. További segítségért, tekinste meg útmutató videónkat.