• 360° dupla bolygókerekek a könnyű manőverezésért

   360° dupla bolygókerekek a könnyű manőverezésért

  • Nagy űrtartalom és praktikus(rejtett) bővíthetőség, minden méretnél.

   Nagy űrtartalom és praktikus(rejtett) bővíthetőség, minden méretnél.

  • Teljesen bélelt belső: Cipzáras elválasztó, hatalmas zseb, funkcionális rugalmas keresztpántok a könnyű és rendezett csomagolásért.

   Teljesen bélelt belső: Cipzáras elválasztó, hatalmas zseb, funkcionális rugalmas keresztpántok a könnyű és rendezett csomagolásért.

  • Ütős színpaletta: Fekete, Fehér, Tengerkék, továbbá Mandarin és Óceánkék, melyek csodásan illenek Dynamo™ puhabőrönd kollekciónkhoz.

   Ütős színpaletta: Fekete, Fehér, Tengerkék, továbbá Mandarin és Óceánkék, melyek csodásan illenek Dynamo™ puhabőrönd kollekciónkhoz.

Termékek találata 4

Flux

Flux, az új generációs cipzáras polipropilén bőrönd. Ezen belül, vadonatúj sorozat amibe sok-sok év tudását vegyítjük a polipropilén és a biztonságos, rugalmas dupla cipzáras záródásba. Flux a legelső Samsonite kemény bőrönd sorozat, amely minden méretben bővíthető (rejtetten), biztosítva a nagyobb rakodási teret szükség esetére. Ultramodern kialakításával, minden részletében tökéletes útitárs. Ezt a kollekciót az utazás megkönnyítésére tervezték. Ez köszönhető az egyenletes gördülésű dupla kerekeknek, a dupla szárú húzófogantyúnak és a praktikus belsőnek, a holmik elrendezéséhez.