ideális iskolatáskát

Fedezze fel azideális iskolatáskát

Iskolatáskák Gyermekeknek

A Disney, Marvel, Star Wars & Happy Sammies iskolatáskák tökéletes társak egy izgalmas iskolakezdéshez. Inspirálja a fiatal rajongókat fantasztikus PVC mentes iskolatáskáinkkal & hátizsákjainkkal. A gyerekek kortól függetlenül izgatottak lesznek, hogy végre megmutathassák kedvenceiket az osztálytársaiknak.

Recyclex™ Material Technology. További információk a termékoldalon.
Disney Ultimate 2.0 Hátizsák S 28.5 x 23.5 x 13.5 cm | 0.2 kg
Recyclex™ Material Technology. További információk a termékoldalon.
Disney Ultimate 2.0 Hátizsák S+ 35 x 24.5 x 12.5 cm | 0.3 kg

Iskolatáskák gyerekeknek

Fedezze fel iskolatáskáinkat lányok és fiúk számára.

Akár gyermeke odavan Micky vagy Minne Mouse-ért vagy, rajong a Star Wars karakterekért, esetleg imádja az aranyos állatokat? A Samsonite iskolatáskái lányoknak és fiúknak vidámságot és kényelmet hoznak iskola hétköznapjain. Hőseikkel az oldalukon, minden iskolatásánk nagyszerű mintákkal és különleges párnázottsággal készült, biztosítva a legjobb kényelmet és a legmegfelelőbb hát és válltámogatást a gyerekeknek.

Milyen nehéz lehet a táska?

Szülőként és gyámként sajnos többször is tapasztalhatjuk, hogy gyermekeink táskája néha túl sok könyvvel van megpakolva. Mennyi lehet a maximális súly, amit egy gyermek a hátán cipelhet? Az általános álláspont az orvosok részéről, hogy a gyermekek maximum a testsúlyuk 10-15 %-át cipelhetik. Például egy átlagos 9 éves gyermek 35 kg , ami azt jelenti, hogy a táskája összsúlya nem lehet több 3,5-5,25 kg. Bizonyos iskolatáskák már üresen elérik a 2 kg-os súlyt, így nagyon könnyen el lehet érni a maximális súlyt.

Jobb mindig előzetesen kipróbálni, hogy valóban kényelmes-e gyermekének a kiválasztott iskolatáska. Ha fáj a hátuk vagy panaszkodnak a súly miatt, vegyen ki pár dolgot a táskából.

A Samsonite iskolatáskák speciálisan könnyed alapanyagokból készültek, melyeket a gyermekek könnyedén viselhetik a hátukon.