hátizsákokat gyerekeknek

Fedezze fel ahátizsákokat gyerekeknek

Hátizsákok Gyermekeknek

Az összes Samsonite gyermekhátizsák és gurulós hátizsák egy helyen. Ez a nagyszerű kollekció minden fiú és lány számára tartogat valamilyen meglepetést. Magukkal vihetik kedvenc Disney és Marvel karaktereiket, bármerre is utaznak, iskola után, ottalvós bulikban vagy nyaraláskor.

Recyclex™ Material Technology. További információk a termékoldalon.
Disney Ultimate 2.0 Hátizsák S 28.5 x 23.5 x 13.5 cm | 0.2 kg
Recyclex™ Material Technology. További információk a termékoldalon.
Disney Ultimate 2.0 Hátizsák S+ 35 x 24.5 x 12.5 cm | 0.3 kg

A legjobb Samsonite Disney termékei, Marvel, Star Wars hátizsákok és kerékkel ellátott hátizsákok, mind egy tető alatt-ne is nézelődjön tovább, mint a briliáns gyermek hátizsákok sorozatát. Minden fiú és leány számára van valami. Hadd vigyék magukkal kedvenc Disney, Marvel és Star Wars szereplőjüket menjenek bármerre is akár az iskolába vagy egy rövid kiruccanásra.

Milyen méretű hátizsákra van szüksége a gyermekemnek?

A legegyszerűbb módja annak, hogy meghatározza gyermeke számára a legjobb méretű hátizsákot, ha megméri a háta szélességét és magasságát. A hátizsáknak kényelmesen kell ülnie a gyermek vállán, és kiegyensúlyozottnak kell lennie, hogy biztosítsa a súly egyenletes eloszlását. Mérje meg gyermeke hátát a vállvonaltól a derékvonaláig, majd adjon hozzá 5 cm-t. Ideális esetben a gyermek hátizsákjának körülbelül 5 cm-rel a vállánál és 10 cm-rel a köldökénél kell lennie. Méreteink széles skáláját kínáljuk a Small (S) és Small Plus (S+) mérettől a közepes és nagy méretig, mindegyik 3 és 12 év közötti gyermekek számára készült. Minden gyerek hátizsák mérete jól látható minden termékoldalon, így felmérheti, hogy illeszkedik-e gyermeke hátára.

Hogyan válasszak gyerek hátizsákot?

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő hátizsákot gyermeke számára. Figyelembe kell vennie a méretüket, mennyit fognak cipelni, valamint gondoskodnia kell arról, nem is beszélve arról, hogy megpróbálja figyelembe venni kedvenc Disney karakterüket! Lehet, hogy lehetetlen feladatnak tűnik, de a Samsonite számos nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy segítsen megtalálni a legjobb hátizsákot gyermeke számára. A Jégvarázs, Minnie Mouse, Mickey Mouse és Donald Kacsa hátizsákok mind készen állnak, hogy elhozzák a Disney varázslatot mindennapi életükbe, vagy ha minden a Pókemberről vagy a Star Warsról szól, megvan a tökéletes szuperhős vagy intergalaktikus lehetőség is. Happy Sammies kollekciónk különféle aranyos állatformákban kapható, és ideális a kisebb gyermekek számára.

Milyen méretű hátizsák jó egy 4 éves gyereknek?

A Samsonite gyerek hátizsákok széles választékát kínálja, amelyek 3 és 6 év közötti gyermekek számára alkalmasak. Ezek általában S és S+ méretű hátizsákok, amelyeket kifejezetten a kis hát és vállak számára terveztek. Gyakran játékos, 3 dimenziós elemekkel vannak felszerelve, és olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a maximális kényelmet. Az idősebb gyermekek 5-12 éves korig szabott hátizsákokat találhatnak.

Mekkora a maximális súly, amelyet a gyermekem hordhat egy hátizsákban?

Általános szabály, hogy soha ne engedjük gyermekünknek, hogy testsúlyának 10-20%-ánál többet cipeljen. A gyakorlatban egy átlagos 6 éves gyerek körülbelül 20 kg súlyú, ami azt jelenti, hogy a hátizsákja soha nem lehet nehezebb 2 kg-nál (vagy 2 nagy zacskó cukornál). De ideális esetben a gyerekeknek nem szabad túl sokat cipelniük a nap folyamán, mivel a testük még mindig nő. A Samsonite gyermek hátizsákokat könnyűre tervezték, amely nem jelent extra terhet a kicsik számára.

Kaphatok gyermekemnek ergonomikus gyerekhátizsákot?

Sammies Ergofit termékcsaládunk a gyerekek ergonomikus hátizsákjainak legjobbja. A párnázott és légáteresztő hátsó panelekkel, párnázott vállpántokkal, mellkasi- és derékpántokkal garantált gyermeke kényelme, amikor ezt hordja. Sőt, nagyszerű színekben és mintákban kaphatók, így mindenki megtalálja a megfelelő stílust.