Pénztárcák

Tárolja legfontosabb értékeit egy helyen, rendszerezve egy stílusos és praktikus pénztárcában. Vásároljon hölgyeknek és uraknak készült RFID védelemmel ellátott pénztárcáink, érmetartóink, kártyatartóink közül.

Pénztárcák férfiaknak

Férfi pénztárcáink nagy választékban elérhetőek, melyek RFID blokkoló anyagból készültek. Hosszúkás vagy széles kialakítású pénztárcák közül választhat, attól függően, hogy melyiket preferálja. A legtöb modellben külön rész található a bankjegyeknek és érméknek. Samsonite kínálatában szintén megtalálhatóak kártyatartók, melyekben 12 kártya tárolható.

Férfi bőr pénztárcák

Bőr pénztárcáink tökéletes ajándék férfiaknak bármely alkalomra. Csak a legjobb minőségű tehénbőrt használva biztos lehet benne, hogy tartós pénztárcája lesz. Válasszon széles színpalettánkból, és válassza ki kedvenc stílusát fekete, sötétkék vagy hagyományos bőrbarna színben.

Női pénztárcák

A női pénztárcák sokféle stílusban és színben kaphatók. Bőr pénztárcáink gyönyörű színválasztékban kaphatók – válasszon a feltűnő cseresznyepiros, a márványbézs rózsaszínű finom elegancia vagy a régi fekete közül.

Bőr kulcstartók

A Samsonite kiváló minőségű bőrből készült kulcstartók széles választékát is kínálja. Ezek a klasszikus kialakítások gondoskodnak arról, hogy könnyen megtalálhassa kulcsait, és mindet egy helyen tárolhassa.Tökéletesek apró ajándékként bárki számára.