Üzleti Hátizsákok
<span style='font-size: clamp(25px, 2.5vw, 29px); font-family: GT America; font-weight: 300'>EXPECT ONE FOR YOU</span>

Üzleti Hátizsákok
EXPECT ONE FOR YOU

Laptop Hátizsákok

Recyclex Material
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
  easyJet
Ezt a modellt ingyen felviheti az easyjet járatokra.
Kérjük, mindig ellenőrizze a légitársaságok előírásait az utazás megkezdése előtt.
Recyclex Material
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
Recyclex Material
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.

Laptoptáskák Üzletembereknek

A napi ingázás megkövetel egy erős és biztonságos laptop hátizsákot. Hi-tech biztonsági megoldások személyes értékei megvédése érdekében és könnyen rendszerezhető zsebek. Ezek a felszerelt laptop hátizsákok tökéletesek minden professzionális dolgozónak, tanulónak vagy gyakran repülő üzletembereknek.

A modern városi utazók számára a laptop hátizsákok alapvető fontosságú napi eszközökké váltak. Kényelmesek és nagyobb védelmet nyújtanak a hátának. Ezeknek a laptop hátizsákoknak az segítségével mindent amire szüksége van munkához vagy tanuláshoz egy helyre pakolhat, miközben kezei szabadon maradnak. Fedezze fel azokat az előnyöket, amelyeket nagyszerű laptop hátizsákjaink kínálnak.

Védelem

Biztos lehet benne, hogy laptopja védve van minden pillanatban. Laptop hátizsákjainkban párnázott belső laptoptartó rekesz található, amely biztosítja a laptop biztonságát, és viseli az elkerülhetetlen mindennapi csapásokat.

Méret

Laptop hátizsákok vásárlása során az egyik legfontosabb kérdés az, hogy megtalálja azt, amely megfelel a laptop méreteinek. Különböző méretű hátizsákokat kínálunk minden kollekciónkban, 9,7 ”(24,6 cm) - 17,3” (43,9 cm) képernyőmérethez igazítva, így kiválaszthatja kedvenc stílusát, mérettől függetlenül.

Rendszerezés

A laptop mellett gyakran más dolgokat is magunkkal kell vinnünk a mindennapokban. A Samsonite laptop hátizsákjait úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben használhatóak legyenek, és praktikus belső rendszerezéssel segítsen holmijai elrendezésében. A praktikus extra funkciók között megtalálható külön zsebek és rekeszek a mobiltelefonhoz, táblagéphez, töltőhöz és dokumentumokhoz.

Minőség

Csak a legjobb anyagokat használjuk, így a laptop hátizsákjaink mindaddig eltartanak, amíg a bőröndünk. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat kínáljuk Önnek, így sok éven keresztül élvezheti Samsonite laptop hátizsákját.

Bővíthetőség

Néha csak egy kis extra helyre van szükségünk. Ahelyett, hogy mindent bepakolna már egy meglévő kisebb hátizsákba, vagy kellene keresnie egy második táskát, miért nem veszi fontolóra az egyik bővíthető laptop hátizsák modellünket? Pakoljon be többet anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a renddel. Laptopja továbbra is biztonságban van, ám a praktikus cipzárkiterjesztésnek köszönhetően növelheti a hátizsák többi részének terjedelmét.

Smart sleeve

Ha bőrönddel és laptop hátizsákkal utazik, akkor tökéletes megoldásunk van arra, hogy még nagyobb rugalmasságot biztosítsunk az Ön számára. A praktikus Smart sleeve funkcióval csúsztassa hátizsákját a bőrönd húzószárára, és extra erőfeszítés nélkül húzza egyszerre a kettőt. Fedezze fel bőröndjeinket, és válasszon kedvenc laptop hátizsákjához illőt.

Biztonság

Tegyen arról, laptop hátizsákjában található értékei továbbra is biztonságban legyenek és válasszon egyet a kábeles TSA zárainkból. Kínálatunk között megtalálható az RFID blokkolók, amelyek megvédik hitel-és bankkártyáinak és személyi igazolványainak lemásolását a nyugodt utazás érdekében.

Eső elleni védelem

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy elkapott a vihar és nem volt nálunk esernyő. A laptopok és más tárgyak víz általi károsodásának elkerülése érdekében nézze meg laptop hátizsákjaink kínálatát, amelyek védelmet nyújt az elemek ellen. A speciálisan kialakított esőtakaró segít csökkenteni a tárgyak nedvesedésének kockázatát, és gondoskodik arról, hogy felkészült legyen - bármilyen időjárási körülmények között is.

Recyclex™ Laptop Hátizsákok

Mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy a bolygó zöldebb és fenntarthatóbb legyen. Úgy véljük, itt, a Samsonite-nál, hogy még a laptop hátizsákja is hozzájárulhat. Néhány modellünk 100% PET újrahasznosított vizes palackokból készült, amelyeket kifejezetten tartósnak és rugalmasnak készítettek.

Kerekek

Ha azt tervezi, hogy laptop hátizsákját telepakolja, érdemes befektetnie egy kerekes laptop hátizsákba. Ezeknek a modelleknek húzószáruk is van, így a laptop hátizsákját kerekeken is használhatja, amikor túl nehéz lesz a hátán való viseléshez.

Stílus

Elegáns, hétköznapi, hi-tech, sportos…, függetlenül az Ön stílusának preferenciáitól, van egy laptop hátizsák az Ön számára. Fedezze fel az összes modellt, és találja meg az Ön stílusának megfelelőt. Inkább a klasszikusabb megjelenést részesíti előnyben? Nézzen körül Laptop táskáink között.

Hölgyek

A Samsonite számos, kifejezetten hölgyek számára készült laptop hátizsák kollekciót kínál. Ideális alkalmi vagy hétköznapi használatra, ezek a női hátizsákok praktikus rendszerezést kínálnak anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie stílus vagy minőség tekintetében. Nézze meg a női hátizsákok nagy választékát és feltétlenül találjon egyet, amely megfelel az Ön stílusának és igényeinek.

Kapcsolat

Az akkumulátor lemerülése rendszeresen előforduló gond, ha utazik. Gondoskodjon róla, hogy kapcsolatban legyen mindig a Samsonite praktikus laptop hátizsákjai segítségével. Soha többé nem kell aggódnia a lemerülő akkumulátorok miatt.

Tegye egyedivé

Tegye egyedivé laptop hátizsákját. Az exkluzív, elegáns dombornyomás extra egyedi elemet ad, és segít, hogy kitűnjön a tömegből.