tökéletes üzletitáskát

Fedezze fel atökéletes üzletitáskát

Laptoptáskák

  easyJet
Ezt a modellt ingyen felviheti az easyjet járatokra.
Kérjük, mindig ellenőrizze a légitársaságok előírásait az utazás megkezdése előtt.
Biz2go Hátizsák daytrip 15.6" 44 x 33 x 20 cm | 1.1 kg
  easyJet
Ezt a modellt ingyen felviheti az easyjet járatokra.
Kérjük, mindig ellenőrizze a légitársaságok előírásait az utazás megkezdése előtt.
Pro-DLX 6 Hátizsák Underseater 15.6" 45 x 35 x 20 cm | 1.3 kg
Recyclex Material
Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
Wander Last Hátizsák 14.1" 42 x 27 x 16.5 cm | 0.8 kg

Laptoptáskák Széles Kínálata

Keresse meg azt a laptoptáskát, amely kielégíti az Ön igényeit, mint dolgozó szakember. Laptoptáska vásárlásánál meg akar bizonyosodni afelől, hogy jól választott-e. Fedezze fel tartós anyagból készült laptoptáskák, táskák és kézitáskák széles választékát, intelligens funkciókkal, különböző stílusban és színben.

Fedezze fel a Samsonite széleskörű üzleti táska kollekcióját, Hölgyek és Urak számára egyaránt. Számtalan stílusban és színben. Nagyszerű lesz a visszatérés az üzleti életbe. Samsonite laptoptáskák, laptop hátizsákok, tablet tokok a megfelelő laptop és tablet védelemmel, rendszerezéssel segítégére lesznek a szakmai életre való felkészülésben. Az intelligens kialakítás biztosítja, hogy ezek a laptoptáskák és tablet tokok ideálisan beleilljenek bármilyen üzleti környezetbe. Vessen ide egy pillantást, mert ideális laptop táskája itt várja Önt.