Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Disney Dumbo

Disney Dumbo

Repüljön el a Samsonite-al!

Disney Dumbo

Disney Dumbo

Repüljön el a Samsonite-al!

Legújabb Disney Forever Dumbo Feather kollekciónkban minden megvan, ami egy varázslatos utazáshoz kell! A kollekció nemcsak gyermekkora emlékeit eleveníti fel, de olyan könnyű, mint egy toll! Mutassa meg az Önben rejlő sztárt, mint Dumbo és repüljön el a Samsonite-al!

Fedezze fel a kollelkciót

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Lépj be a Disney világába

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Lépj be a Disney világába

Ez az édes Disney gyerek kollekció minden korosztály számára tartogat valamit. Az aranyos Mickey Letters és Minnie Glitter táskák biztos sikert aratnak az iskola előtt álló, 3-6 éves gyerekek körében! Az ifjak, el lesznek ragadtatva a pink és fehér pöttyös, csillogó Minnie masnitól. Vidám betű minták és a puha fülek teszik Mickey-t tökéletes útitárssá. A tiniknek, a divat és a vidámság egybefonódik stílusos Minnie Neon táskáinkon. Mindegyik modellnél visszaköszön Minnie jellegzetes masnija: egy igazi sztár, ideális a trendi, ifjú hölgyek részére!

FEDEZZE FEL

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

ÚJ, imádnivaló gyermektáskák

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

ÚJ, imádnivaló gyermektáskák

Minden 3-6 éves kalandozó számára tökéletes választás ez az új gyermektáska kollekció! Válasszon a fantasztikus hátizsákok, iskolatáskák, tolltartók és a kerekes bőröndök közül.

Szórakoztató, új karakterek, mint Dino Rex, Unicorn Lily, Kitty Cica, Rosie Nyuszi, Teddy Mackó és William Róka, a Skandináv életstílusú aranyos figuák, bizonyára nagy kedvencekké válnak majd a fiatalok körében!
Sőt mi több, a szülők bízhatnak a Samsonite kiváló minőségében, hogy gyermekeik dolgai biztonságban, védve maradnak.

FEDEZZE FEL A HAPPY SAMMIES TERMÉKEKET

Minnie Mouse

Minnie egér táskák

Bármilyen stílusos alkalomra!

Minnie Mouse

Bármilyen stílusos alkalomra!

Minnie egér táskák

Minnie segít majd minden rendszeresen utazó kis hölgynek trendinek maradnia ezzel a mesés, óvodás és junior korú leányoknak készült táska sorozattal. Minnie Egér iskolatáskák, hátizsákok és egyéb táskák mind mind a Disney First Lady-jével ékesítve!

Minnie egér táskák megtekintése

Dream Rider

Meglovagolható gyerekbőröndök

Az utazás mesés lesz a Dreamrider családunkkal!

Dream Rider

Meglovagolható gyerekbőröndök

Az utazás mesés lesz a Dreamrider családunkkal!

Ismerje meg legújabb, fantasztikus gyerek kollekciónkat, amivel garantáltan minden családtag utazási élménye mesés lesz! És azt is tudjuk, hogy ha a legkisebbek boldogok az út során, akkor az egész család önfeledten utazik majd.

Játékos részletek, amik szórakoztatóbbá teszik a reptereket
Ideális útitársak a napközben a játék során és alvás közben is
Könnyű kabinméret, mely mindössze 1.8 kg-ot nyom, 25 literes rakodótérrel
Puha gumiburkolattal ellátva, hogy az apró ujjak védve legyenek pakolás közben
Ellenálló kerekek, könnyen kezelhető fogantyúk a biztonságos utazásért, valamint egy húzószár mely vállpántként és csomagtartóként is funkcionál

Válasszon az elbűvölő Zebra, Tigris, Póni és Méhecske vagy a Disney kedvencek – Mickey, Minnie, Verdák – minta közül. 8 éven aluli gyermekek elengedhetetlen társai lesznek ezek a bőröndök!

FEDEZZE FEL A DREAMRIDER KOLLEKCIÓT

Star Wars

Star Wars TÁSKÁK

Messze, messze egy galaxisból....

Star Wars

Messze, messze egy galaxisból....

Star Wars TÁSKÁK

Az Erő legyen veled™ az egyik Samsonite intergalaktikus Star Wars táskával, speciálisan a rettenthetetlen űrkaland rajongói számára készítve. Ezek a Star Wars hátizsákok tökéletesek a galaxisok felfedezéséhez.

Star Wars Minden gyermek táska megtekintése

Ajánlataink

Gyermek táskák

A Samsonite-nál mi tudjuk, hogy az uazás épp olyan izgalmas lehet, mint maga az végső uticél, így miért ne engedné gyermekeit, hogy kivegyék részüket saját bőröndjük becsomagolásában.

A Samsonite legendás szabványai szerint tervezve és előállítva, gyermek bőrönd sorozatunk tökéletes az apróságok utazásai számára.

Mi, rendelkezünk olyan táskával, vagy bőrönddel ami megfelel minden junior világjáró számára, mindenki kedvenc Disney, Marvel és Star Wars karakterei főszereplésével: Jégvarázs, Disney Hercegnők, Mickey, Minnie és Disney.Pixar Verdák valamint a Pókember, a Bosszúállók és Darth Vader.

Gyermek kollekcióink magukba foglalnak kisméretű upright bőröndöket is, melyek tökéletesek egy egy éjszakás kimaradáshoz a nagyszülőkkel, iskolatáskákat, torna táskákat, pénztárcákat és gyermek hátizsákokat.Miért ne engedné, hogy gyermekeik saját maguk végezzék a csomagolást?