Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
  • Ft 26.990,00 Ft 18.893,00
    -30%
    -30%
  • Ft 29.990,00 Ft 20.993,00
    -30%
    -30%
Flux

FLUX

Csábító új kollekciónk

Flux

FLUX

Csábító új kollekciónk

Tapasztalja meg a Flux terméket: A következő generációs cipzáras polipropilén bőrönd. Ez a feltűnő, új kollekció, hosszú évek alapos polipropilén tudásának a betetőzése, biztonságos és rugalmas dupla cipzár biztosítja Önt.

A Samsonite első kemény bőröndje (rejtett) bővíthető funkcióval az összes méretnél, amely nagyobb rakteret kínál az Ön számára szükség esetén. Ultramodern kialakításával, merészen robban a köztudatba, minden részletében tökéletes útitárs. Az egyenletesen gördülő dupla kerék, a dupla szárú húzófogantyú és a teljesen bélelt praktikus belső, nagy mértékben megkönnyíti az utazást.

Tapasztalja meg a Flux terméket, most

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

Laptop backpacks

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Laptop backpacks

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Mint laptop használó, aki gyakran van úton, jobb szeretné, ha kezei szabadon lehessenek. Válasszon egy laptop hátizsákot, egy speciálisan laptophoz tervezett rekesszel. Elvárható nagy védelmet biztosít értékes elektronikai darabjainak, mialatt védve tárolhatja egyéb dolgait. Talán egy formális stílust keres egy üzleti környezethez vagy nyugodtabb változatát iskolához, vagy szabadidős használathoz. A Samsonite mindegyikhez tud kínálatot nyújtani, amire csak szüksége lehet, beleértve a kerekekkel ellátott laptop hátizsákot is. Ne hagyjon ki néhány extra jellemzőt, mint például a tartós párnázat, csúszásgátló pántok, kényelmes fogantyúk és praktikusság napról napra.

Vásároljon laptop hátizsákokat

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Divatos & Nőies táskák

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Divatos & Nőies táskák

Disney táskák nem csak gyerekeknek. Nosztalgiázzon és fedezze fel a csodálatos Disney Forever kollekciónkat, speciálisan a felnőtt Disney rajongóknak készítve. Ezek a vidám, divatos és nőies táskák, bármelyik Disney kollekció remek kiegészítői lehetnek. Gyönyörű, finom pasztellszínű Minnie Egér nyomatok, bőrhatású díszítésekkel.

Modellek széles skálájában jelenik meg, Minnie Egér hátizsák, borítéktáska és válltáska… miért ne szerezné be a teljes sorozatot!

Fedezze fel Disney Forever

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Különösképpen hölgyeknek, megalkottunk egy business vonalat, kifinomult sikkes kivitellel. Levehető iPad tok és laptop rekesz jellemzi, ezek a táskák rendkívül praktikusak és rendezettek, tökéletes kombinációja az üzleti és női kézitáskának.

Mutasd az összes pc rekesszel ellátott Mutasd az összes kiegészítőt

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip

Prodigy Spinner 55cm/22″ Ivory gold

Ft 64.990,00

Több Információ

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX⁴ Laptop Bailhandle Expandable L 40.6cm/16″ Black

Ft 59.990,00

Több Információ

Pro-DLX4

Ideal for frequent business travellers

Designed for demanding business people, this new generation of the most emblematic Samsonite business collection comes now even lighter and with more features than its predecessor. With a focus on improved organization and security, while significantly reducing the weight, Pro-DLX4 responds perfectly to the demands of the frequent traveller and business professionals. Pro-DLX4: Pure performance!

Discover this collection Watch the video

wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

A Samsonite bőr férfi pénztárcái , bármilyen alkalomra nagyszerű ajándékok lehetnek. Egy pénztárca nagyon személyes tárgy és fontos, hogy mindig funkcionális legyen, tartós és bemutatható. Kiválasztani a megfelelő férfi pénztárcát, olykor nem könnyű. A Samsonite ehhez, számos lehetőséget kínál, kezdve a RFID blokkoló modellektől, melyek segítenek megvédeni a személyiség lopás ellen, a stílusos levéltárcákig és kulcstartókig, mind-mind csúcsminőségű bőrből.

Fedezze fel az összes férfi pénztárcát

Samsonite leather business bags

Samsonite üzleti bőrtáskák

Ízléses, kifinomult bőrtáskák és aktatáskák. Prémium anyagok, természetesen tartós bőr, mint a jó bor, javul, amint érik. A bőrtáskák bármelyik cégnél stílusosak és ízlésesek. Ezek a bőrtáskák előnyt jelentenek az uraknak és hölgyeknek a Samsonite történelméből, értékessé és önmagukért válnak kívánatossá.

Fedezze fel bőr kollekciónkat

Samsonite

Fedezze fel a Samsonite magyarországi weboldalát.

Tudjon meg többet