Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Végső leértékelés
wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

wallets-for-men

Pénztárcák Uraknak

Mindig nagyszerű ajándék ötlet

A Samsonite bőr férfi pénztárcái , bármilyen alkalomra nagyszerű ajándékok lehetnek. Egy pénztárca nagyon személyes tárgy és fontos, hogy mindig funkcionális legyen, tartós és bemutatható. Kiválasztani a megfelelő férfi pénztárcát, olykor nem könnyű. A Samsonite ehhez, számos lehetőséget kínál, kezdve a RFID blokkoló modellektől, melyek segítenek megvédeni a személyiség lopás ellen, a stílusos levéltárcákig és kulcstartókig, mind-mind csúcsminőségű bőrből.

Fedezze fel az összes férfi pénztárcát

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

Laptop backpacks

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Laptop backpacks

Hátizsákok laptophoz

Nagyszerű elrendezés az összes eszközének

Mint laptop használó, aki gyakran van úton, jobb szeretné, ha kezei szabadon lehessenek. Válasszon egy laptop hátizsákot, egy speciálisan laptophoz tervezett rekesszel. Elvárható nagy védelmet biztosít értékes elektronikai darabjainak, mialatt védve tárolhatja egyéb dolgait. Talán egy formális stílust keres egy üzleti környezethez vagy nyugodtabb változatát iskolához, vagy szabadidős használathoz. A Samsonite mindegyikhez tud kínálatot nyújtani, amire csak szüksége lehet, beleértve a kerekekkel ellátott laptop hátizsákot is. Ne hagyjon ki néhány extra jellemzőt, mint például a tartós párnázat, csúszásgátló pántok, kényelmes fogantyúk és praktikusság napról napra.

Vásároljon laptop hátizsákokat

A tökéletes light kombináció!

Neopulse & Paradiver light

A tökéletes light kombináció!

A tökéletes light kombináció!

Neopulse & Paradiver light

A tökéletes light kombináció!

A Neopulse családdal, a Samsonite újraértelmezi a könnyed polikarbonát bőrönd definícióját. Ez az Európában készült, kemény fedeles bőrönd tökéletesen kombinálja a könnyedséget és erőt, köszönhetően az önmagát erősítő kialakításnak és az extra védelmet nyújtó sarokvédőknek. Most elérhető sima matt feketében.

Felfrissülve az esztétika jegyében folytonosság és a praktikusság kiemelése, Paradiver Light tele új és optimalizált funkciókkal és modellekkel. Ez a sikeres sorozat most könnyebb mint ezelőtt bármikor új külső megjelenéssel, ami hű marad legendás eredetiségéhez miközben megújult sportos színpalettával gyönyörködtet.

Fedezze fel a Paradiver Light bőrönd kollekciót Fedezze fel a Neopulse bőrönd kollekciót

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Ladies Laptop Bags

Női laptop táskák

Különösképpen hölgyeknek, megalkottunk egy business vonalat, kifinomult sikkes kivitellel. Levehető iPad tok és laptop rekesz jellemzi, ezek a táskák rendkívül praktikusak és rendezettek, tökéletes kombinációja az üzleti és női kézitáskának.

Mutasd az összes pc rekesszel ellátott Mutasd az összes kiegészítőt

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip
Samsonite Prodigy Spinner 55cm/22inch Ivory gold

Prodigy Spinner 55cm/22″ Ivory gold

Ft 59.990,00

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Designed for Demanding Business People

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX⁴ Laptop Bailhandle Expandable L 40.6cm/16″ Black

Ft 59.990,00

Több Információ

Pro-DLX4

Designed for demanding business people

Designed for demanding business people, this new generation of the most emblematic Samsonite business collection comes now even lighter and with more features than its predecessor. With a focus on improved organization and security, while significantly reducing the weight, Pro-DLX4 responds perfectly to the demands of the frequent traveller and business professionals. Pro-DLX4: Pure performance!

Discover this collection Watch the video

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX bőröndök nagyon elegáns és kényelmes utazást kínálnak. A kimagaslóan erős és hihetetlenül könnyű Curv anyagból készítve. Ez a Lite-Cube luxus változat a delux a külső megjelenés szempontjából, bizonyos részleteiben megjelenik a bőr használata, kifinomult színek és funkcionális belső. Most elérhető lenyűgöző éj kék színben is.

Ha a különleges eleganciát keresi, vessen egy pillantást az új szemet gyönyörködtető Lite DLX kollekciójára. A testre szabott, puha tapintású szövet egyesíti a szabálytalan kötésrajzot egy apró felszíni dombormintával. A részletgazdagság megjelenik a puha bőr érintési pontokon. Kialakítása lehetővé teszi, hogy külön vagy a Lite-Cube DLX kollekció darabjaival hordja, a Lite DLX hétköznapi táskák, bőröndök és kabin méretű utazási termékek teljes sorozatában érhető el.

Fedezze fel a Lite-Cube DLX bőrönd kollekciót Fedezze fel a Lite DLX bőrönd kollekciót

Samsonite leather business bags

Samsonite üzleti bőrtáskák

Ízléses, kifinomult bőrtáskák és aktatáskák. Prémium anyagok, természetesen tartós bőr, mint a jó bor, javul, amint érik. A bőrtáskák bármelyik cégnél stílusosak és ízlésesek. Ezek a bőrtáskák előnyt jelentenek az uraknak és hölgyeknek a Samsonite történelméből, értékessé és önmagukért válnak kívánatossá.

Fedezze fel bőr kollekciónkat

Samsonite

Fedezze fel a Samsonite magyarországi weboldalát.

Tudjon meg többet