Samsonite x Kenny Scharf

Fedezze fel új kapszulakollekciónkat, amelyet a nemzetközileg elismert művész, Kenny Scharf ihletett. Ez a figyelemre méltó C-Lite a tökéletes útitárs, és jellegzetes kialakításának köszönhetően biztosan a gyűjtők áhított tárgyává válik. Szerezd meg a sajátod most: ez a kiadás csak korlátozott mennyiségben érhető el.

LIMITÁLT DARABSZÁM
LIMITÁLT DARABSZÁM
C-Lite x Kenny Scharf Spinner (4 kerék) 69cm 69 x 46 x 29 cm | 2.5 kg
LIMITÁLT DARABSZÁM
LIMITÁLT DARABSZÁM
C-Lite x Kenny Scharf Spinner (4 kerék) 75cm 75 x 51 x 31 cm | 2.8 kg
Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

A MEGJELENÉSRŐL

Ez a kollekció egyedülálló módon kapcsolja össze a művészet és az utazás világát. Kenny Scharf sajátos stílusa a popkultúra, a szürrealizmus és a fantasztikus, színes képek elemeit ötvözi, egyedi és szeszélyes vizuális nyelv létrehozásával. Dinamikus és örömteli művészetében gyakran jelennek meg antropomorf foltok, amelyeket most innovatív módon alkalmazunk ikonikus C-lite bőröndünk héján. Ez lehetővé teszi, hogy szemet gyönyörködtető és merész megjelenése legyen, miközben megtapasztalja a bőrönd által nyújtott gördülékeny utazási élményt.

Kenny Scharf
Kenny Scharf

Kenny Scharf, magát „popszürrealistának” nevezett amerikai művész a festészet, szobrászat és performanszművészet terén dinamikus és élénken színes alkotásairól ismert. Scharf szórakoztató, színes munkái egyrészt a jövő felé mutatnak, másrészt utalnak olyan múltbeli művészettörténeti mozgalmakra, mint a pop és a szürrealizmus. Scharf több mint 30 évvel ezelőtti feltűnése óta továbbra is játékosan és fiatalos lélekkel közelíti meg praxisát, túlmutat a képzőművészet elitista határain, és munkái révén a populáris kultúrához kapcsolódik.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES MÉRETET

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes VÁSÁROLJON MOST