<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

MIÉRT FENNTARTHATÓBB AZ ESSENS

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT
ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT
Az Essens héja legalább 70%-ban újrahasznosított polipropilénből készül fogyasztás utáni hulladékból, például joghurtos poharakból, míg a belső bélés és a belső cipzárszalag legalább 95%-ban fogyasztás után újrahasznosított műanyag palackokból származó PET-ből készül. Ezek az újrahasznosított, mégis tartós anyagok a Recyclex™ Anyagtechnológiai Kezdeményezésünk részét képezik. Az Essens segítségével az egyszer használatos műanyaghulladékból tartós, könnyű és erős bőrönd válik, minőségi kompromisszumok nélkül.

Recyclex™ alapanyagunk legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Csökkentik a bolygónkra mért negatív hatásunkat és új életet adnak a hulladéknak, az ellenálló, tartós termékeink részeként.
EURÓPÁBAN KÉSZÜLT,<br>
TARTÓSSÁGRA TERVEZVE
EURÓPÁBAN KÉSZÜLT,
TARTÓSSÁGRA TERVEZVE
Az Essens bőröndök Európa szívében készülnek, és zöld áramot használnak a héj gyártásához és a bőrönd összeszereléséhez. A minőségre fókuszálunk, kompromisszumok nélkül.
KÖNNYEN JAVÍTHATÓ
KÖNNYEN JAVÍTHATÓ
Abban a valószínűtlen esetben, ha bőröndje javításra szorul, az Essens alkatrészei könnyen cserélhetők. A kereket úgy tervezték, hogy könnyen szétszerelhető legyen és akár Ön is megjavíthassa otthonában. Nézze meg a videót itt, hogy megtudja, hogyan.

MÉG TÖBB OK AMIÉRT SZERETNI FOGJA AZ ESSENST

TÖKÉLETES BIZTONSÁG
TÖKÉLETES BIZTONSÁG
A Samsonite által szabadalmaztatott és folyamatosan optimalizált, innovatív 3 pontos zárrendszernek köszönhetően az Essens bőröndök gondoskodnak értékei biztonságáról, így nyugalmat biztosítanak az utazás során.
KÖNNYŰ ÉS ERŐS
KÖNNYŰ ÉS ERŐS
A saját kategóriájában az Európában tervezett és gyártott Essens az egyik legkönnyebb 3 ponton záródó polipropolén bőröndünk. Ezt a kivételes súlyt az önerősítő kialakítás, a csúcstechnológiás gyártási módszer és a forradalmi polipropilén keverék biztosítja. Az egyedülálló konstrukció és tömítés nemcsak hihetetlen erősséget biztosít, hanem korlátozza a víz behatolását is. Még akkor is, hogy a legkönnyebbek közé tartoznak, az Essens bőröndök átmennek a Samsonite által ismert szigorú szilárdsági teszteken, és rendkívül nagy csomagolási kapacitást kínálnak.
Három az egyben pakolási megoldások
Három az egyben pakolási megoldások
Az Essens két nagyméretű rendszerező táskával rendelkezik, amelyek kivehetők, kézzel moshatók, és könnyen felemelhetők és hordozhatók a két oldalán lévő fogantyúknak köszönhetően. A pakolás könnyedsége garantált, mivel a bajonettrendszernek köszönhetően a rendszerező táskák felett és azok alatt tárolhatja holmijait és módosíthatja a magasságot. Ha nincs kedve kicsomagolni, egyszerűen vegye ki a bőröndből, és tegye a teljes rendszerező táskát a szekrényébe.
SZEMÉLYESÍTSE MEG
SZEMÉLYESÍTSE MEG
Minden bőröndünkhöz 4 különleges dizájnnal rendelkező matrica tartozik.* A húzófogantyúra lézergravízozás is kérhető.

*A matricák mintája eltérhet a képen láthatótól.
Features that match your travel needs

TULAJDONSÁGOK MELYEK ILLESZKEDNEK AZ ÖN UTAZÁSI IGÉNYEIHEZ

Essens 3 ponton záródó, beépített TSA008 zárrendszer
Essens Dupla húzófogó a könnyed irányításért
Essens Felfüggesztett kerekek melyek csökkentik a zajt és a vibrációt
Essens Belső 3 az 1-ben pakolási megoldás
Essens Beépített ID tag
Essens Számos egyedivé tehető megoldás