Add a personal touch to your Samsonite

EXKLUZÍV ONLINE AJÁNLAT

Tegye egyedivé
bőröndjét

lézergravírozással csupán
9 900 Ft-ért!

vagy készítsen kivételes ajándékot valakinek, aki fontos az Ön számára

FEDEZZE FEL Nézze meg a videót

Curv

Fedezze fel a Curv® világát

Fedezze fel

Gyors normál szállítás Ingyenes visszaküldés Biztonságos fizetés Keressen egy viszonteladót
Ajánlataink
 • Ft 144.990,00
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon.
Exkluzív online ajánlat.
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon. Exkluzív online ajánlat.
 • Ft 89.990,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016:</strong>
honourable mention
  reddot award 2016: honourable mention
 • Ft 67.990,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
 • Ft 119.990,00
  Red Dot - Best Of Best
  Red Dot - Best Of Best
 • Ft 139.990,00
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon.
Exkluzív online ajánlat.
  Személyesítse meg Samsonite termékét lézer gravírozással, hogy igazán egyedivé váljon. Exkluzív online ajánlat.
 • Ft 53.990,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
Cosmolite

Új cosmolite kollekció

Új színek, most még könnyebb!

Cosmolite

Új cosmolite kollekció

Új színek, most még könnyebb!

A cosmolite bőrönd a Samsonite egyik legikonikusabb bőröndje: utánozhatatlan kollekció díjnyertes kivitelezéssel büszkélkedhet, a technológia kiaknázásával új normát állít fel mind a minőségben mind a stílusban. Az összetevők újratervezésével az új Cosmolite bőrönd könnyebb lett, anélkül, hogy veszített volna erőségéből. A forradalmi Curv anyagból készült. A Cosmolite a Samsonite keménybőrönd kollekciójának legerősebb és legkönnyebb egyike ami valaha létezett. Nem csoda, hogy minden 90 másodpercben elkél egy Cosmolite bőrönd! Az új fejlesztésű Cosmolite kollekció friss divatos szín palettában jelenik meg. Tapasztalt utazás könnyed stílusban az új Réz Pír, Éj kék vagy Gyöngyház Fehér színű Cosmolite bőrönddel. Mindezen trendi színek mellett még elérhető a klasszikus fekete, piros és ezüst szín is.

Fedezze fel a Cosmolite bőrönd kollekciót

Lite-Shock

LITE-SHOCK

A Legkönnyebb Curv®

Lite-Shock

LITE-SHOCK

A Legkönnyebb Curv®

A Samsonite legkönyebb bőröndje a Samsonite Curv® kollekciójából, a Lite-Shock a minimális súlyt és a maximális ellánállást kombinálja. Ez a kemény fedeles bőrönd kialakításával önmagát is erősíti és az ultra könnyű, magas komfortú komponensek eredményezik ezt az extra könnyű bőrönd kollekciót, új standardokat alapítva. A Lite-Shock erős maradt anélkül, hogy vastagabb lenne a külső héj, köszönhetően a lengéscsillapító jellegű kialakításnak.

Csak 2.5kg a Spinner 75-ös méret súlya!

FEDEZZE FEL A LITE-SHOCK VILÁGÁT FEDEZZE FEL A MOVE PRO VILÁGÁT

neopulse

NEOPULSE

Könnyed Polikarbonát Bőrönd

neopulse

NEOPULSE

Könnyed Polikarbonát Bőrönd

A Neopulse-al, a Samsonite újreértelmezi a polikarbonát bőröndök követendő példáját.

Az Európában készült Neopulse egy kemény fedeles bőrönd, mely tökéletesen ötvözi a könnyedséget és erőt, köszönhetően a szabadalmaztatott, önmagát erősítő kivitelezésnek, extra védelemmel a sarkakon. A szemet gyönyörködtető, stílusos 4 kerekes bőrönd kialakításának alapja az innovatív tervezés, mely csökkenti a külső héjon található karcolódások láthatóságát.

FEDEZZE FEL A NEOPULSE VILÁGÁT

easyJet Hand Luggage

easyJet

easyJet kézipoggyász

easyJet Hand Luggage

easyJet kézipoggyász

Tekintse meg az EasyJet kézipoggyász modelljeinket, melyek egytől egyig megfelelnek a légitársaság előírásainak és elegendő helyet biztosítanak értékeinek a fedélzeten. A jelenleg felvihető táska mérete (normál jegy esetében) maximum 56x45x25 cm, fogantyúkkal és kerekekkel együtt. Az igazán zsúfolt járatokon, a fedélzetre felvihető méret korlátozott és előfordulhat, hogy táskáját fel kell adnia.

A Samsonite széleskörű EasyJet kollekciója laptop rekesszel is elérhető, segítve ezzel a megengedett táska méretek maximális kihasználását.

Show all easyJet luggage Shop Cabin Luggage

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

A tökéletes luxus kombináció!

Lite-Cube DLX bőröndök nagyon elegáns és kényelmes utazást kínálnak. A kimagaslóan erős és hihetetlenül könnyű Curv anyagból készítve. Ez a Lite-Cube luxus változat a delux a külső megjelenés szempontjából, bizonyos részleteiben megjelenik a bőr használata, kifinomult színek és funkcionális belső. Most elérhető lenyűgöző éj kék színben is.

Ha a különleges eleganciát keresi, vessen egy pillantást az új szemet gyönyörködtető Lite DLX kollekciójára. A testre szabott, puha tapintású szövet egyesíti a szabálytalan kötésrajzot egy apró felszíni dombormintával. A részletgazdagság megjelenik a puha bőr érintési pontokon. Kialakítása lehetővé teszi, hogy külön vagy a Lite-Cube DLX kollekció darabjaival hordja, a Lite DLX hétköznapi táskák, bőröndök és kabin méretű utazási termékek teljes sorozatában érhető el.

Fedezze fel a Lite-Cube DLX bőrönd kollekciót Fedezze fel a Lite DLX bőrönd kollekciót

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Cabin Luggage

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét?

Útmutatója a szabályokhoz

Inkább a fedélzetre hozná bőröndjét? Miért vesztegetné a drága időt álldogálásra, miközben poggyászára várakozik? Kabinbőröndjével máris készen áll.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Browse all cabin luggage Cabin Luggage Restrictions

trip-to-the-usa

BŐRÖND EGY AMERIKAI UTAZÁSHOZ

Bőröndök TSA Zárral

trip-to-the-usa

BŐRÖND EGY AMERIKAI UTAZÁSHOZ

Bőröndök TSA Zárral

Legyen biztos benne, hogy bőröndje megfelel az amerikai biztonsági előírásoknak a keményfedeles és bővíthető bőrönd kollekciónkkal. Ezek a bőröndök ideálisak hosszú távú repülésekre és mindegyikük TSA zárral felszerelt. Az amerikai Közlekedésbiztonsági Hivatal (Transportation Security Administration, TSA) minden érkező bőröndöt átvilágít és időnként kézi ellenőrzést is végez.

A TSA zár lehetővé teszi az amerikai hatóságoknak, hogy a zár feltörése nélkül hozzáférjenek a bőröndhöz, miközben a világ többi pontján ugyanúgy biztonságban tudhatja értékeit.

VÁSÁROLJON TSA ZÁRRAL ELLÁTOTT BŐRÖNDÖKET

Curv® cosmolite

Curv® technológia

Miért válassza a curv® anyagot?

Curv® cosmolite

Miért válassza a
Curv® anyagot?

Curv® technológia

Ez egy innovatív anyag amely extrém módon ütés ellenálló & kizárólagosan a Samsonite-é.

 • Rendkívül magas energia elnyelés, törés előtt egységnyi anyag vastagság.
 • Curv® egy egyedi anyag, amely erősebbé válik alacsonyabb hőmérsékleten.
 • Szabadalmaztatott héj formázási folyamat.
 • Extra Könnyű, extra erős.

Hasonlítsa össze Curv® kollekciónkat Nézze meg a videót

flux-soft

flux soft

Könnyű hozzáférésű kabinbőrönd!

Készen áll megismerni a könnyű hozzáférésű kabin bőrönd új kinyilatkoztatását? Flux a hagyományok folytatását egy teljesen új szintre emeli, adva egy új dimenziót innovatív felső zsebével. Mostantól, bármilyen adott helyzetben mindig eléri utazásának szükségleteit, még akkor is, amikor bőröndje ülése alá, vagy a felső rekeszben van elhelyezve. Flux Soft 3 különböző kabin méretben jelenik meg ellátva a fő utazási légitársaságokat.

FEDEZZE FEL A FLUX SOFT BŐRÖND KOLLEKCIÓ

Business Leisure: Bleisure

Kirándulások városokban

Utazzon könnyedén következő repülőútján

Utazzon könnyedén: Amennyiben városnézésre vagy hétvégi kirándulásra indul, és nem akar poggyásza ellenőrzésével bajlódni, válasszon a Samsonite kabinbőröndjeinek széles választékából, melyek megfelelnek a különböző légitársaságok előírásainak. A városnéző utak népszerűbbek, mint valaha, úgy tűnik, nem tudunk betelni velük. Egyre inkább egy elérhető kikapcsolódási forma, a városi kalandozások egyre gyakrabban tűnnek fel naptárunkban, befoglalva a szabad hétvégéket. Ennek hatására világszinten 15%-al növekedett ezeknek a városi utazások száma, míg a tengerparti nyaralások, inkább stagnálnak.

A Samsonite megállás nélkül azon fáradozik, hogy innovatív megoldásokkal tegye könnyebbé az utazást. Fedezze fel nagyszerű kabinkollekcióinkat, melyek mindegyik terméke kiemelt figyelmet szentel az utazást megkönnyítő tulajdonságokra, minden olyan út során, ahova csak kézipoggyásszal indul.

Fedezze fel kabin ajánlatainkat

Luggage

At Samsonite we may be biased, but to us luggage is more than just a means of transporting your belongings across the globe. Good luggage will, of course, protect your precious belongings, but choosing the right case can make packing a pleasure, and make airport corridors feel like a walk in the park. The right suitcase can help you stand out from the crowd, and the perfect business case can give you confidence in the most challenging interview. Rest assured that whatever the journey Samsonite will have the right luggage for you.

Our luggage options include:

 • Suitcases
 • Cabin luggage
 • Duffle bags and holdalls
 • Mobile offices
 • Beauty cases and toilet kits
 • Garment bags

If you are travelling just for a night or two, our extensive range of lightweight luggage is perfect for packing the essentials. Why not also use our handy airline bag checker and let it do the work in finding the perfect cabin baggage size for the various airlines you use?

Need a little more room? Don’t worry, we have a host of larger cases and travel bags too, perfect for check-in. Don’t forget all Samsonite cases come with our legendary reputation for quality and our truly global service network.

Whether you prefer a super tough hard shell case or like the flexibility of a soft case that offers expandability and extra capacity, we have cabin cases for all your needs. Maybe you are a more casual traveller, or someone who needs to work whilst on the move? Don’t worry we have a travel solution for you too.