• Polipropilén technológiával készül: extrém erős és hihetetlenül könnyű

   Polipropilén technológiával készül: extrém erős és hihetetlenül könnyű

  • Teljes felszereltség: rendkívül innovatív egy ponton integrált TSA zárrendszer az elülső zsebekhez és a fő rekeszhez, dupla szárú húzó fogantyú, integrált ID címketartóval.

   Teljes felszereltség: rendkívül innovatív egy ponton integrált TSA zárrendszer az elülső zsebekhez és a fő rekeszhez, dupla szárú húzó fogantyú, integrált ID címketartóval.

  • Teljes értékű elülső zseb: párnázott laptop zseb, párnázott tablet zseb, kivehető zseb? Apró zseb telefonhoz, útlevélhez illetve a jegyek számára.

   Teljes értékű elülső zseb: párnázott laptop zseb, párnázott tablet zseb, kivehető zseb? Apró zseb telefonhoz, útlevélhez illetve a jegyek számára.

  • Európában készült

   Európában készült

Termékek találata 2

Lite-Biz

Lite-Biz a Samsonite kollekciója elülső zsebbel. Ez a kabin kollekció azonnali hozzáférést biztosít utazási iratai számára, üzleti és személyes holmiijainak a biztonsági ellenőrzések során és útközben. A Lite-Biz egyesíti a feltűnő külső megjelenést az extrém erővel és könnyedséggel. A kollekció 4 rendkívül praktikus modellel jelenik meg teljesen süllyesztett elülső zsebbel, a legjobb jellemzőkkel és összetevőkkel.