• A dupla keretű Spinnerek minden méretnél bővíthetőséget kínálnak.

   A dupla keretű Spinnerek minden méretnél bővíthetőséget kínálnak.

  • A Spinnerek belső elrendezésének kiemelt jellemzője, hogy tartalmaz egy integrált "nedves" zsebet, kereszt pántokat és további cipzáras zsebet.

   A Spinnerek belső elrendezésének kiemelt jellemzője, hogy tartalmaz egy integrált "nedves" zsebet, kereszt pántokat és további cipzáras zsebet.

  • Az utazási termékek további tablet zsebet tartalmaznak.

   Az utazási termékek további tablet zsebet tartalmaznak.

  • Jellegzetes, testre szabott kivitelezés és prémium díszítés.

   Jellegzetes, testre szabott kivitelezés és prémium díszítés.

 • A felruházott életstílus ihletésével, márkánk új törekvése, hogy a Memphis kollekció elengedhetetlen legyen a modern városi utazó számára. Aprólékos figyelemmel tervezték, ügyelve a prémium esztétikára. Ez a sorozat megállja a helyét modern kivitelezésével, minden részletre kiterjedően. Minden utazáshoz és ingázáshoz megfelelő jellemzővel rendelkezik. Ez az elragadó kollekció táskák teljes választékát és hozzáillő poggyász termékeket kínál. A jellegzetes anyagok magukba foglalnak egy rendhagyó, pamut szövet bevonatot, testreszabott hardver díszítést és puhatapintású, bőrhatású külsőt.

Szűrő

Kabin bőrönd

Szín

Vásárlás ár szerint

Ft
Ft

Légitársaság
Találja meg a tökéletes kabin méretű bőröndöt. A légitársaságok gyakran különböző méret és súly szabályozást alkalmaznak.

Eredmények mutatása (4 Tételek)