<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

A praktikus csomagolási megoldásokat kínáló Respark bőrönd kiegyensúlyozott utazási élményt biztosít, könnyed stílusban és kiváló utazási kényelemben. Ez a kortárs kollekció kabin- és feladható bőröndök, és kényelmes duffle táskák teljes választékát kínálja. Minden termék újrahasznosított alapanyagokból, a Recyclex™ anyagtechnológiánk segítségével készül. A Respark tökéletesen illik a "Felelősségteljes utazásunk"-hoz a fenntarthatósági stratégiánk részeként.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT

KIVÁLÓ PAKOLÁSI KAPACITÁS

  easyJet
Ezt a modellt ingyen felviheti az easyjet járatokra.
Kérjük, mindig ellenőrizze a légitársaságok előírásait az utazás megkezdése előtt.
Respark Upright Underseater 45 x 35 x 20 cm | 1.8 kg

KIVÁLÓ BIZTONSÁG

MIÉRT FENNTARTHATÓBB A RESPARK?
MIÉRT FENNTARTHATÓBB A RESPARK?

A többi puha bőrönd kollekcióval összehasonlítva, a Respark az első olyan termékcsalád, melynek külső és belső anyaga is nagy mértékben újrahasznosított alapanyagokból a Recyclex™ anyagtechnológiánk használatával készül. A borítás és a hátsó részek nem újrahasznosított anyagból készülnek, azonban a belső anyag 97%-ban a háztartások által termelt, újrahasznosított PET palackok felhasználásával készült. Többet szeretne tudni a fenntarthatósági céljainkról? Olvassa el a "Fenntarthatósági utunk" stratégiát itt.

HOGYAN BIZTOSÍTJA A RESPARK A TARTÓSSÁGOT?
HOGYAN BIZTOSÍTJA A RESPARK A TARTÓSSÁGOT?

Az innováció, a minőség és a tartósság örökségére építve minden Respark termék átment a legszigorúbb minőségi teszteken. A magas kerékborítástól és a kitámasztólemeztől a sarokerősítésig és a PU hátvédelemig mindegyik hozzájárult ahhoz, hogy tartós legyen. Ráadásul az 5 év kereskedelmi garancia a kerékkel rendelkező modellekre és a Samsonite világgaranciája garantálja, hogy minél tovább utazhasson termékével.

RESPARK BŐRÖND TULAJDONSÁGAI
RESPARK BŐRÖND TULAJDONSÁGAI
 • Rugalmas csomagolás
  Elülső, könnyen elérhető zseb és bővíthetőség több modell esetén is
 • Biztonságos utazás
  Beépített TSA kábel zár minden kerékkel ellátott terméken
 • Könnyedén guruló bőröndök
  Rázkódást elnyelő, dupla felfüggesztésű kerekek a spinnerek esetén
 • Egyedivé tehető
  A bőr tagre dombornyomhatóak neve kezdőbetűi